Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας της τρίχρονης κόρης του Μάξιμου Μουμούρη και της Νάντιας Γιαννακοπούλου. Η μικρή κόρη του ζευγαριού, Γκρατσιέλλα, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με λοιμώδη μονοπυρήνωση αλλά ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και η μικρή ξεπέρασε το πρόβλημα.

Η νεαρή πολιτικός και ο ηθοποιός, έχουν τρία παιδιά, τρία κοριτσάκια, και όπως ήταν φυσικό δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό της.Η Νάντια Γιαννακοπούλου, θέλοντας να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό, ανέβασε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου αναφέρει:

“Απο την καρδιά μου θελω να πω ενα μεγάλο ευχαριστω στο ιατρικο κ νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομειου παίδων Αγια Σοφια.

Φρόντισαν την μικρή μας Γκρατςιελλα με τον καλυτερο τροπο κατα τη διάρκεια της νοσηλείας της εκει κ τοσο εγώ οσο κ ο Μαξιμος νιώθουμε Πραγματικα ευγνώμονες για την άριστη ιατρική της κάλυψη, για την ευγένεια κ την καλοσυνη τους, για την ανθρωπιά τους.

Όλη αυτη η δοκιμασία μας υπενθύμισε το οτι αυτοι οι άνθρωποι, οι γιατροί κ οι νοσηλευτές του ΕΣΥ, μεσα σε τοςη δυςκολια, καιβκατω απο εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, σε ενα σχεςον διαλυμένο συςτημα, δίνουν τον καλυτερο εαυτό τους για να κρατήσουν όρθια την δημόσια υγεία και τα καταφέρνουν!

Ειναι σύγχρονοι ήρωες.
Θα ηθελα ιδιαίτερα να πω ενα μεγάλο ευχαριστω στην κυρία Βασικοπουλου κ στον κύριο Αναστασιαδη, εξαιρετικούς παιδιάτρους κ κυρίως υπέροχους ανθρωπους που ηταν δίπλα μας, αλλα και δίπλα σε ολους τους ασθενείς, με πραγματικό επαγγελματισμό κ ειλικρινή αγαπη.

Αυτη ειναι Ελλάδα που εξακολουθεί να παλεύει με δυναμη κ αξιοπρέπεια κ μας κανει περήφανους.
Γι αυτη την Ελλάδα αξίζει να παλεύουμε.
Αυτη η Ελλάδα μας δίνει δυναμη να συνεχίσουμε”.

news.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...