Η αστυνομία αναζητά μια μητέρα από την Πενσιλβανία των ΗΠΑ, που φέρεται να εγκατέλειψε το γιο της για δύο μέρες, όταν τον ανάγκασε να καπνίσει ναρκωτική ουσία κρακ.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η Rochelle Daniels πήγε τον πεντάχρονο γιο της σε γειτονικό σπίτι το βράδυ της 22ας Αυγούστου και ζήτησε από τον γείτονα να προσέχει το παιδί, καθώς είχε να συζητήσει με τον πρώην εργοδότη της στα McDonald’s.Οι αρχές λένε ότι η Daniels δεν επέστρεψε ποτέ, αλλά ο γείτονας συνέχισε να προσέχει το μικρό παιδί για μια μέρα, πριν το σκάσει από το σπίτι και πήγε να ψάξει έναν άλλο γείτονα.

Ο άλλος γείτονας κάλεσε τη θεία του παιδιού, που με τη σειρά της κάλεσε την αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση της αδερφής της.

Οι αστυνομικοί αμέσως πήγαν στα McDonald’s, όπου ο εργοδότης αποκάλυψε ότι η Daniels δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Το παιδί ανέφερε στην αστυνομία, ότι η μητέρα του τον άφηνε συχνά μόνο στο σπίτι και τον ανάγκαζε να πίνει υπνωτικά χάπια για να κοιμάται. Το παιδί περιέγραψε και ένα περιστατικό, όπου κάπνισε κράκ.

Οι αρχές πλέον έχουν ένταλμα άμεσης σύλληψης της μητέρας. 

Credit: Mommypage
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...