Ο εφιάλτης κάθε γονιού που ταξιδεύει: να βρεθεί σε ατύχημα με το παιδί του. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα έβαζαν πρώτα την ζωή του δικού τους παιδιού, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν αυτό αν
και οι ίδιοι έχουν τραυματιστεί.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Summer Ginn, η οποία ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με την κόρη της, Raelyn, να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα. Το όχημα πέρασε ανάμεσα από δέντρα και γραμματοκιβώτια μέχρι να σταματήσει.Η Summer συνειδητοποίησε ότι είχε μια τεράστια πληγή στο κεφάλι. Άκουγε την Raelyn να κλαίει και ήξερε ότι ήταν ζωντανή, αλλά δεν υπήρχε τρόπος να πάει κοντά της. Όταν έφτασε η πρώτη βοήθεια στο σκηνικό του ατυχήματος, η Ginn ζήτησε κάτι παράξενο. Ζήτησε από δύο πυροσβέστες να τραγουδήσουν στην Raelyn. Είναι αυτιστική και ένα τραγούδι θα την ηρεμούσε.

Οι πυροσβέστες υπάκουσαν και η μητέρα είναι απίστευτα ευγνώμων για την βοήθεια. Είναι ευτυχισμένη που και οι δυο τους είναι ζωντανές. Αυτοί οι πυροσβέστες ξεπέρασαν τα όρια τους για να κάνουν το κοριτσάκι να νιώσει ασφαλές!

2782

Η Summer Ginn και η κόρη της ταξίδευαν με το αυτοκίνητο, όταν η μητέρα έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε τέσσερα δέντρα και ένα γραμματοκιβώτιο με 96 χιλιόμετρα/ώρα.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε και η Ginn τραυματίστηκε άσχημα.

Γέμισε μελανιές και είχε μια τεράστια πληγή στο κεφάλι η οποία αιμορραγούσε. Η μητέρα λέει ότι έχει θολές αναμνήσεις από το ατύχημα.

Η Raelyn, η οποία είναι αυτιστική, βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. H Ginn ήξερε ότι ήταν ζωντανή, επειδή την άκουγε να κλαίει, αλλά δεν ήξερε πώς να την πλησιάσει. Το μόνο που ήθελε ήταν να την παρηγορήσει.

6375

Ευτυχώς, η πρώτη βοήθεια έφτασε άμεσα στο σκηνικό του ατυχήματος. Η Ginn ζήτησε από δύο πυροσβέστες, τον Caleb Rumbaugh και τον Brian Gregory, κάτι απλό: να τραγουδήσουν το “Wheels On the Bus” στην κόρη της.

7334

Το έκαναν χωρίς δισταγμό για να ηρεμήσουν το ταραγμένο κοριτσάκι. Η μητέρα της είναι απίστευτα ευγνώμων που την άκουσαν!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...