Οδηγός βαν παρενοχλεί ποδηλάτισσα, η οποία τον ακολούθησε και πήρε την εκδίκησή της. Μια πρωτότυπη ιστορία εκδίκησης εκτυλίχθηκε στην οδό Tottenham Court Road του Λονδίνου.Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός βαν πλησίασε μια νεαρή ποδηλάτισσα που περίμενε στο φανάρι. Άρχισε να της μιλά και να ζητά επίμονα το τηλέφωνό της, ενώ ταυτόχρονα πλησίαζε με το όχημά του το ποδήλατό της. Η συμπεριφορά του δεν άρεσε στη γυναίκα που ανταποκρίθηκε χτυπώντας τον καθρέφτη του οχήματος και ζητώντας του να σταματήσει να την ενοχλεί.

Ο οδηγός συνέχισε να παρενοχλεί τη γυναίκα λέγοντας διάφορες αγενείς φράσεις. Όταν το φανάρι γίνεται πράσινο, το βαν προσπερνά την ποδηλάτισσα και παρκάρει λίγο πιο κάτω.

Εκείνη το ακολουθεί και όταν το προσεγγίζει παίρνει την εκδίκησή της.
Δείτε το βίντεο:


Μοτοσικλετιστής που παρακολούθησε το περιστατικό και το απαθανάτισε με την κάμερα GoPrο που είχε στο κράνος του, κατά τη φυγή της γυναίκας, πλησίασε το παράθυρο του βαν και φώναξε στον αθυρόστομο οδηγό του: “Αυτό ακριβώς σου αξίζει, σκουπίδι”.

news247.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...