Οχι μόνο στην αστυνομία, αλλά και στον γιο του είπε ψέματα ο 61χρονος που σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 6χρονη κορούλα του…

Οπως προκύπτει από τη συζήτηση που είχε ο δίδυμος αδελφός της Στέλλας Εικοσπεντάκη με ψυχολόγο, ο μικρός δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, αφού ο πατέρας του, ο συνταξιούχος αστυνομικός Ιωάννης Εικοσπεντάκης, τού είπε την ίδια ιστορία: ότι κάποιοι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι τους και πήραν την αδελφή του…«Ο μικρός ήταν απόλυτος ότι δεν άκουσε τίποτα, μολονότι κάποια στιγμή ανέφερε ότι είχε κλειστά τα αυτιά του, για να μην ακούσει -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- ούτε “κιχ”», ανάφερε η ψυχολόγος της αστυνομίας που μίλησε με τον δίδυμο αδελφό της Στέλλας.

Και συνέχισε: «Όταν προσπάθησα να κατανοήσω τι εννοούσε, ήταν μάλλον απρόθυμος να μου δώσει περισσότερες επεξηγήσεις (…). Τον ρώτησα αν θα μπορούσε ο μπαμπάς του να έχει ακούσει κάτι και μου απάντησε πως αυτό δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί, επειδή φοράει πάντοτε τόσο τη νύχτα όσο και κάποιες ώρες της ημέρας ωτοασπίδες, γιατί τον ενοχλούν οι θόρυβοι».

«Μου είπε ότι το βράδυ φορούν πυτζάμες και πως με αυτές τις πυτζάμες και την κουβέρτα που σκεπάζεται η Στέλλα την έκλεψαν (…). Μου είπε ότι του αρέσει να τον αγκαλιάζουν και να τον φιλούν, αλλά αυτό το κάνει μόνο η μαμά, γιατί στον μπαμπά δεν αρέσουν γενικά τα χάδια, τα φιλιά και οι αγκαλιές», συμπλήρωσε η ψυχολόγος.

Και κατέληξε: «Μου είπε, επίσης, ότι ο μπαμπάς δεν γελάει και πως θυμώνει αρκετά πιο εύκολα από τη μαμά, με την οποία προτιμά και ο ίδιος να μιλάει περισσότερο. Παράλληλα, ανέφερε ότι η αδελφή του είναι πολύ δεμένη με τη μαμά, ενώ και ο ίδιος εξέφρασε τόσο την αγάπη του, όσο και την αγωνία του για το τι μπορεί να της συμβαίνει».

stroumfaki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...