Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των λαμπερών βραβείων Mad και απάντησε στην Ελένη Βιτάλη για τις αιχμηρές δηλώσεις της

Απροσδόκητα πυρά εξαπέλυσε πρόσφατα η μεγάλη τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη κατά του Αντώνη Ρέμου και της Πάολα.«Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι αλλά, κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι. Τίποτα δεν είναι», ήταν η δήλωση της Ελένης Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο.

«Τις ακούω τις κριτικές. Πραγματικά ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του. Είναι φυσιολογικό. Μην το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα. Έτυχε να ειπωθεί κάτι και τελείωσε. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το τραβάμε από τα μαλλιά. Ο κόσμος είναι ο τελικός αποδέκτης και ο κριτής για το ποιος είμαι εγώ και ποιος εσύ. Αυτός είναι που κρατάει τις αξίες ή τις αποκαθηλώνει. Και επειδή αν θες, ζούμε σε μία εποχή γενικής αποκαθήλωσης και ανάδειξης του ΄΄΄τίποτα”, μέσα σε αυτό το κλίμα υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν να δώσουν κάτι πραγματικά καλό. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον χώρο της κουλτούρας. Άξια παιδιά έχει παντού», είπε ο Αντώνης Ρέμος.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...