Απίστευτη ιστορία ανέδειξε ο σύλλογος Α.Ξ.Ι.Α. κατά τη διάρκεια ψηφίσματος για τις συντάξεις χηρείας στη Λάρισα. Η ιστορία έχει πρωταγωνιστές μια από τις “τυχερές” οικογένειες που κατάφερε να πάρει σύνταξη χηρείας μετά την ψήφιση του άρθρου 12 του ν.4387/2016 με έναν παράδοξο και τραγικό τρόπο.

Όχι πια λίπος. Αποκτήστε το αδύνατο σώμα που ονειρεύεστε.!Η ιστορία έχει ως εξής: Ο σύζυγος της οικογένειας ήταν βαριά άρρωστος και γνώριζε ότι θα έχανε ζωή του καθώς έπασχε από καρκίνο. Όταν ήταν στην εντατική το μόνο που τον απασχολούσε ήταν τι θα απογίνει η γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του. Ήταν η περίοδος που είχε ήδη ψηφιστεί ο νόμος που καταργούσε τις συντάξεις χηρείας αν η επιζούσα ήταν κάτω από 55 ετών. Και η γυναίκα του θα έκλεινε τα 55 σε μόλις 5 ημέρες.

Σύμφωνα με όσα υπoστηρίζει ο σύλλογος Α.Ξ.Ι.Α παρακάλεσε ο ίδιος τον ογκολόγο του να τον κρατήσει στη ζωή με μηχανική υποστήριξη ώστε να πεθάνει αφού η γυναίκα του κλείσει τα 55 της για να μπορέσει να πάρει τη σύνταξη του.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις τοποθετήσεις της Προέδρου του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α Λαμπρινής Σαμαρά – Κύρκου και του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α Απόστολου Παπαπαρίση και να ακούσετε την τραγική ιστορία.

Σημειώνεται ότι όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου τάχθηκαν στο πλευρό του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α και το δίκαιο αίτημα τους για τροποποίηση του άρθρου 12 του ν.4387/2016 σε ότι αφορά τα ηλικιακά κριτήρια.

Πηγή : onalert.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...