Αφορά τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και η επίδρασή της είναι μακρόχρονη και σταθερή. Προβλέπεται κρίση σε αισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις για τους εκπροσώπους αυτών των ζωδίων. Οι αποφάσεις που θα πάρουν πρέπει να έχουν προσεχτική σκέψη, γιατί οι συνέπειες τους θα είναι καθοριστικές τόσο για το συναισθηματικό όσο και για το οικονομικό τους συμφέρον.

Γενικότερα το διάστημα αυτό λόγο της Έκλειψης προμηνύεται επεισοδιακό και ταραγμένο. Καθυστερήσεις και απρόοπτα θα παρουσιαστούν σε πολλούς τομείς και ανθρώπους. Μία γενική σύγχυση γύρω από θέματα της διεθνούς πολιτικής θα ανατρέψουν εύθραυστες ισορροπίες και θα επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εμπρησμοί, φόνοι, οικονομικά αδιέξοδα και σεισμική δραστηριότητα.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...