Σε πολλούς αρέσει η χαλαρωτική μυρωδιά ενός αρωματικού κεριού στο σπίτι. Αλλά για την Ashley Brawley και την οικογένειά της, κάτι τόσο ασήμαντο σχεδόν μετατράπηκε σε τραγωδία. Η 29χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών ζει στο Τέξας. Στις 23 Ιουλίου, άναψε ένα αρωματικό κερί και πήγε να κάνει ντους. Λίγο αργότερα, όμως, άρχισε να μυρίζει κάτι περίεργο.

Η Ashley πήγε να ρίξει μια ματιά στο κερί. Εκείνη την στιγμή η φλόγα ήταν τόσο μεγάλη που επρόκειτο να κάψει το έπιπλο πάνω στο οποίο στεκόταν το κερί. Η Ashley έκανε ό, τι θα έκανε ο οποιοδήποτε: προσπάθησε να σβήσει το κερί. Καθώς αυτά τα κεριά δεν μπορούν να σβήσουν με νερό, προσπάθησε να το φυσήξει. Εκείνη τη στιγμή, συνέβη το χειρότερο. Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε το περιστατικό.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...