Τα «Εγκλήματα» αποδείχθηκαν μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των ‘90 – ‘00s. Οι πρωταγωνιστές έδιναν τότε την εντύπωση πως ήταν μια παρέα και εκτός γυρισμάτων, με μερικούς εξ’ αυτών να είναι μέχρι σήμερα κολλητοί φίλοι. Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν η Μαρία Καβογιάννη και η Καίτη Κωνσταντίνου, οι τηλεοπτικές Κορίνα και Σωσώ.
Κάποιοι άλλοι, όμως, μέχρι σήμερα… δε μιλιούνται! Πρόκειται για μια σχετικά άγνωστη ιστορία των «Εγκλημάτων» που παρότι είδε κάποια στιγμή το φως της δημοσιότητας, ελάχιστοι θυμούνται.

Όλα ξεκίνησαν τη 2η σεζόν της σειράς, 1999 – 2000, όταν 4 από τους πρωταγωνιστές της σειράς συνεργάστηκαν στην 1η χρονιά της θεατρικής παράστασης «Σεσουάρ για Δολοφόνους»: Οι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (Αχιλλέας) , Κώστας Κόκλας (Αλέκος), Υρώ Μανέ (Φλώρα) και Σταύρος Νικολαΐδης (Μιχαλάκης).(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...