Η Δρ. Μαίρη Newport έχει μια θεωρία ότι τα σώματα κετόνης, τα οποία παράγει ο οργανισμός όταν χωνεύει λάδι καρύδας, ότι μπορεί να είναι ένα εναλλακτικό καύσιμο για τον εγκέφαλο. Πιστεύει ότι το λάδι καρύδας μπορεί να προσφέρει μεγάλα οφέλη για την καταπολέμηση της νόσου του Αλτσχάιμερ. Αν η θεωρία της είναι ακριβής, θα μπορούσε να είναι μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στο χώρο της υγείας.

Η Δρ. Newport έχει τη δική της προσωπική ιστορία της με τη νόσο Αλτσχάιμερ. Ο σύζυγός της, ο Steve, υπέφερε από προοδευτική άνοια για τουλάχιστον πέντε χρόνια στα 55 του, και στη συνέχεια έκανε μια μαγνητική τομογραφία όπου έγινε η κλινική διάγνωση της νόσου του Αλτσχάιμερ. Διηγείται την ιστορία της σε μια μελέτη περίπτωσης: «Για πολλές μέρες, συχνά για αρκετές μέρες στη σειρά, βρισκόταν στα χαμένα, δεν μπορούσε να βρει ούτε ένα κουτάλι ή να θυμηθεί πώς να πάρει νερό από το ψυγείο…»(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)







Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...