Μια πρόσφατη έρευνα ηταν αρκετά αποκαλυπτική: το 25% των Αμερικανών πιστεύουν ότι μετά το θάνατο οι ψυχές θα μετενσαρκωθούν και θα ζήσουν ξανά. Φαίνεται ότι η πεποίθηση ότι η ατομική ουσία των ανθρώπων, δηλαδή, το μυαλό, και η ψυχή,η η συνείδηση ειναι μια μορφή ενέργειας, και μπαίνει σε ένα υλικό σώμα περισσότερο από μία φορά, αυτο ειναι ευρέως αποδεκτό από πολλούς ανθρώπους. Και αυτο έλεγαν οι αρχαίες θρησκείες πριν τη έλευση τον μονοθεϊστικών θρησκειών.

1. Επαναλαμβανόμενα όνειρα ξανά και ξανά.
Τα όνειρα αντικατοπτρίζουν το ασυνείδητο νου, μια αντανάκλαση των πραγμάτων που βλέπετε στη ζωή σας, ακόμα και αν φαίνονται πολύ ασυνήθιστα,τα πρόσωπο στα όνειρά σας είναι κάποιος που έχετε ξαναδεί στο παρελθόν, και τα επαναλαμβανόμενα όνειρα δεν είναι πάντα ένα σύμπτωμα κάποιας εμμονής , μπορεί επίσης να δείτε εικόνες των προηγούμενων ζωών σας. Αρκετοί άνθρωποι έχουν υποστηρίξει ότι έχουν βιώσει πολύ συγκεκριμένα γεγονότα με άτομα,που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ζωή τους, αλλά με κάποιο τρόπο τα γνωρίζουν.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...