Αν έχετε την τάση να σπάτε τα σπυράκια σας χωρίς σωστή απολύμανση, τότε καλύτερα να ξανασκεφτείτε αυτή τη κακή συνήθεια. Η 21χρονη Katie Wright αποτελεί ζωντανή απόδειξη μιας τρομακτικής εμπειρίας. Η 21χρονη Αμερικανίδα, κάτοικος του Όστιν, έχει όμορφο και νεανικό δέρμα, αλλά όταν απέκτησε ένα αντιαισθητικό σπυράκι κοντά στο φρύδι της, έκανε το αυτονόητο: να το σπάσει. Στη συνέχεια, εφάρμοσε μακιγιάζ και τόνισε τα φρύδια της με μολύβι. Τότε τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύουν.

Αμέσως πήγε στα επείγοντα, όπου οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε μια επικίνδυνη μόλυνση από στρεπτόκοκκο ή βακτήρια σταφυλόκοκκου. Ο δερματολόγος που την εξέτασε, την πληροφόρησε ότι αν το άφηνε χωρίς θεραπεία, η πάθηση θα μπορούσε να της κοστίσει την όρασή της ή ακόμα και να χάσει τη ζωή της.Σύντομα η Katie άρχισε να νιώθει έντονο πόνο στη περιοχή και την επόμενη μέρα ξύπνησε, έχοντας πρησμένο πρόσωπο και μια μεγάλη πληγή στο σημείο όπου βρισκόταν το σπυράκι.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...