Το αίσιο τέλος της μεγαλύτερης σε διάρκεια απαγωγής στην Ελλάδα, ήταν λογικό να λάβει τεράστια δημοσιότητα από εχθές το πρωί όπως και το να προκαλέσει αμέτρητα σχόλια για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ανάμεσα τους ξεχώρισε γρήγορα το δημόσιο σχόλιο του γνωστού πρώην παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού Νίκου Μαστοράκη για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη το οποίο πραγματικά αγγίζει ευαίσθητες πτυχές της προσπάθειας μηνών που έφερε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Μαστοράκης, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω μήνυμα που παραθέτουμε όπως το δημοσίευσε στο facebook, επικεντρώνει τις σκέψεις του στον ζήλο και την αυθεντική αίσθηση καθήκοντος που είχαν όσοι αστυνομικοί ασχολήθηκαν με την ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...