Μπορεί να έχετε ακούσει για την ψωρίαση αλλά ξέρετε τι είναι; Πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη ή χρόνια διαταραχή του δέρματος που επηρεάζει πάνω από 6.7 εκατομμύρια ενήλικες Αμερικάνους.Τα συμπτώματα μπορεί να ποικίλλουν αλλά συνήθως αναγνωρίζεται από επιφάνειες από παχύ, κόκκινο δέρμα με ασημί φολίδες που πονούν και προκαλούν φαγούρα. Δεν υπάρχει ίαση αλλά η θεραπεία συχνά βοηθά.

Η ψωρίαση προκαλείται όταν τα κύτταρα της επιδερμίδας αναπτύσσονται γρήγορα στην επιφάνεια του δέρματος και σχηματίζουν πυκνές πλάκες. Συνήθως τα κύτταρα της επιδερμίδας ωριμάζουν καθώς ανεβαίνουν από τις ρίζες τους που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Στην ψωρίαση αυτά τα κύτταρα συσσωρεύονται προτού να έχουν την ευκαιρία να ωριμάσουν κανονικά.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...