«Το ενδεχόμενο της ληστείας μετά φόνου ή μίας μοιραίας συνεύρεσης με άτομο από το προσωπικό περιβάλλον της που δεν έχουμε εντοπίσει ακόμη, εξακολουθούν να είναι τα δύο κυρίαρχα σενάρια για τον φόνο της 32χρονης εφοριακής υπαλλήλου, πριν από μία περίπου εβδομάδα στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας.

Εχουμε σειρά ενδεικτικών στοιχείων ότι ο πατέρας της άτυχης κοπέλας δεν έχει σχέση με τον φόνο. Κι αυτό γιατί από το σύστημα τηλεματικής-πλοήγησης του ταξί που οδηγούσε (σ.σ δόθηκαν σχετικά στοιχεία από τον ιδιοκτήτη του ταξί) διαπιστώθηκε ότι βρέθηκε κοντά στο Β’ Νεκροταφείο, στην περιοχή των Πατησίων περισσότερες από δύο ώρες μετά τον φόνο. Υποστήριξε ότι πολλές φορές, τις τελευταίες ημέρες σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, ακόμη και στην κηδεία της κόρης του είχε μιλήσει για την πορεία του κοντά στο Νεκροταφείο το βράδυ του φόνου και το είπε δημοσίως μόνο το περασμένο Σάββατο σε τηλεοπτική εκπομπή. (Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...