Για πολύ σοβαρή επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες προειδοποιεί ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου – Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για πλημμύρες – Πού και πότε θα «χτυπήσει» το νέο κύμα κακοκαιρίας – Δείτε τους χάρτες με τις περιοχές όπου θα σαρώσουν τα έντονα φαινόμενα.

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρας μας τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, ο καιρός θα παρουσιάσει πολύ σοβαρή επιδείνωση από την Πέμπτη (30/11) έως και το Σάββατο (02/11), κυρίως στη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα. Μάλιστα, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου εφιστά την προσοχή των πολιτών ενόψει της πιθανότητας να προκύψουν πλημμυρικά φαινόμενα.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...