Δείχνει τα σημάδια και αποκαλύπτει πώς έμαθε να αγαπάει το σώμα της

Η 22χρονη Emma Lawson έμεινε με μια επίστρωση από κόκκινα σημάδια σε όλο της τον κορμό, την πλάτη της, τα χέρια και το πρόσωπο της μετά από ένα ξέσπασμα της δερματικής πάθησης της ψωρίασης.Οι κηλίδες όχι μόνο κλόνισαν την αυτοπεποίθησή της, αλλά επίσης πυροδότησαν μία μόλυνση σε όλο της το πρόσωπο από τη χρήση μιας μπατονέτας. Η νεαρή κοπέλα διαγνώστηκε για πρώτη φορά με ψωρίαση σε ηλικία 3 ετών, όταν η μητέρα της παρατήρησε κόκκινες πληγές στο κρανίο της. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε στην εφηβεία και όπως αναφέρει η ίδια δεχόταν πολλά πειράγματα και προσβολές, ενώ τη χλεύαζαν για τα σημάδια στο δέρμα της. Όταν έγινε 11 ετών, μικρές κόκκινες κηλίδες εμφανίστηκαν στα πόδια και την πλάτη της, αλλά ποτέ δεν ήταν περισσότερα από 3 τη φορά.

Ήταν μέχρι να φτάσει τα 19, οπότε η κατάστασή της επιδεινώθηκε και οι πληγές της εξαπλώθηκαν σε όλη την πλάτη, την κοιλιά, τα χέρια και το πρόσωπό της. Πλέον έχει δεκάδες κηλίδες να ξεχωρίζουν στο σώμα της και μιλάει για τη μάχη που δίνει καθημερινά με την πάθησή της. Όταν οι πληγές παλιότερα βρίσκονταν σε έξαρση, η 22χρονη κάλυπτε το δέρμα της με μακριά μανίκια και παντελόνια, ακόμη κι όταν οι θερμοκρασίες έφταναν τους 30 βαθμούς Κελσίου. Κάποιες μέρες απέφευγε ακόμη και τους καθρέφτες και αρνιόταν να βγει έξω.

«Μισούσα αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη. Ήταν απλά ειδεχθές, κόκκινο και άσχημο. Ένιωθα απαίσια για τον εαυτό μου κάθε μέρα και όλες τις ώρες. Έβλεπα τα άλλα κορίτσια να φορούν σορτς, φορέματα και μπλούζες εξώπλατες και ένιωθα λύπη, επειδή δεν μπορούσα να φοράω ό,τι ήθελα», αναφέρει η ίδια και θυμάται ό

ola-ksekinhsan-me-ka__5 ola-ksekinhsan-me-ka__1 ola-ksekinhsan-me-ka__2 ola-ksekinhsan-me-ka__3 ola-ksekinhsan-me-ka__4

Πηγή: newsbeast.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...