«Ένας Θεός ξέρει γιατί το κάνω αυτό,» γράφει η Amber Smith, κάτοικος Αγγλίας, στις φωτογραφίες που ανέβασε «αλλά οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν κάποιες αλήθειες. » Οι φωτογραφίες της, μία «κανονική, καλοντυμένη, και με άφθονα φίλτρα» και μία που «τραβήχτηκε μόλις βίωσε μια κρίση πανικού εξαιτίας του άγχους μου,» πλέον έχει χιλιάδες κοινοποιήσεις στο Facebook.

934132_10209306697722036_5904552335413269818_nΗ Smith συνεχίζει αναφέροντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όταν αποκαλύπτει σε κάποιον ότι υποφέρει από άγχος και κατάθλιψη. «Υπάρχουν άτομα που κάνουν σχόλια, όπως “θα το ξεπεράσεις”, δεν χρειάζεσαι χάπια, γίνε απλά πιο ευτυχισμένη”, “είσαι πολύ νέα για να υποφέρεις από κάτι τέτοιο. Να πάτε στο διάολο όλοι οι στενόμυαλοι που νομίζουν επειδή σωματικά δείχνω “καλά”, ότι δεν παλεύω με το τέρας που κρύβεται στο κεφάλι μου καθημερινά. »

Στην δημοσίευσή της ολοκληρώνει γράφοντας ότι θέλει να τραβήξει την προσοχή σε κάτι που στιγματίζεται τόσο πολύ: «Όσο περισσότερη ενημέρωση υπάρχει, τόσο λιγότεροι άνθρωποι που υποφέρουν θα σιωπούν.» 

Credit: cosmopolitan.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...