Σοκαριστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Jenn Alter για τις επώδυνες επιπτώσεις του καρκίνου του μαστού έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια, ήθελε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την ακτινοθεραπεία που γίνεται για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και τις σοκαριστικές επιπτώσεις που έχει στο σώμα.Η Alter που έκανε 35 μέρες ακτινοθεραπεία το 2013 κατά τη διάρκεια της θεραπείας της για τον καρκίνο του μαστού και η οποία της άφησε σοβαρά εγκαύματα.

1

2

Ενώ η λεζάντα κάτω από την φωτογραφία, έλεγε: «Ορίστε, η γ@μ…νη σας ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού».

Η ίδια αναφέρει ότι αποφάσισε να δημοσιεύσει αυτές τις φωτογραφίες προκειμένου να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι ο «καρκίνος του μαστού δεν είναι σέξι.»

«Δεν έχει να κάνει με το να σωθεί το στήθος, δεν έχει να κάνει με την παγκόσμια ημέρα χωρίς σουτιέν, που είναι απλά μία δικαιολογία για τις γυναίκες να αναρτήσουν σέξι φωτογραφίες τους με τις ρώγες τους να πιέζονται πάνω στα ρούχα της. Είναι ουλές, ναυτία, πόνος, φαλακρά κεφάλια, καμένο δέρμα και ραγισμένες καρδιές. Εάν αυτό δεν σας κάνει να ευαισθητοποιηθείτε, τότε δεν ξέρω τι μπορεί να σας κάνει. Μήπως σας κάνει να νιώθετε άβολα; Θα έπρεπε.»

3

Η Jenn και ο φίλος της.

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...