Η Faith είναι ένα πραγματικά απίστευτο σκυλάκι, με καρδιά μάλαμα! Γεννήθηκε με μόνο 3 πόδια: τα 2 πισινά πλήρως ανεπτυγμένα όμως το μπροστινό παραμορφωμένο, το οποίο έπρεπε να ακρωτηριάσουν όταν ήταν μόλις 7 μηνών.

Την ανακάλυψε τυχαία η Jude Stringfellow, όταν βρήκε τη μητέρα της να προσπαθεί να την πνίξει! Προφανώς την υιοθέτησε και παρόλο που όλοι οι κτηνίατροι της συνιστούσαν ευθανασία, η Jude αποφάσισε να δώσει στην Faith μια ευκαιρία.
Με τον καιρό, κατάφερε να την εκπαιδεὐσει να μάθει να περπατάει στηριζόμενη μόνο στα πισινά της πόδια, χρησιμοποιώντας φυστικοβούτυρο ως δέλεαρ.Ο Αμερικανικός στρατός την ανακύρηξε σε επίτιμο μέλος του, για να εμπνέει τους βετεράνους πολέμου που επέστρεφαν σπίτι με αναπηρίες…
Η Faith έζησε μια ζωή γεμάτη αγάπη εμπνέοντας ακόμη και ήρωες πολέμου. Πέθανε το Σεπτέμβριο του 2014 με τη Jude στο πλευρό της.
Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...