25χρονη έκανε 15 πλαστικές επεμβάσεις και αφαίρεσε 6 πλευρά για να μοιάζει στη Jessica Rabbit!

Η Pixee Fox είναι μόλις 25 ετών και έχει ήδη κάνει 15 χειρουργικές επεμβάσεις στα οπίσθια, στο στήθος, στη μύτη, στα βλέφαρα και τα φρύδια της. Ο λόγος; Θέλει να μοιάσει στη Jessica Rabbit!

Το τελευταίο και πιο ακραίο που έκανε για να μοιάσει στο καρτούν είναι ότι αφαίρεσε έξι πλευρά της! Έχει ξοδέψει συνολικά περίπου 80.000 λίρες σε εγχειρήσεις για να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από το να μοιάσει στην κοκκινομάλλα πρωταγωνίστρια του «Ποιος παγίδευσε το Roger Rabbit».

Η πρώην ηλεκτρολόγος από τη Σουηδία αναφέρει στο blog της: «Μετατρέπω τον εαυτό μου από άνθρωπο σε ένα ζωντανό καρτούν». Μεταξύ των επεμβάσεων είναι και αυτή στα οπίσθια της ώστε να κάνει ανόρθωση χρησιμοποιώντας το δικό της λίπος από άλλο μέρος του σώματός της. Η εγχείρηση πήρε 4 ώρες και η ίδια παραδέχεται πως της ήταν αδύνατο να βρει μια καλή θέση ύπνου καθώς την ενοχλούσε το πρόσθετο στήθος που είχε βάλει!

Η 25χρονη ανεβάζει όλες τις αλλαγές της στο Instagram στο οποίο έχει πάνω από 70.000 followers οι οποίοι τη σχολιάζουν και θετικά και αρνητικά. Εκτός από την Jessica Rabbit, έχει εμπνευστεί για τις αλλαγές της και από την Ωραία Κοιμωμένη καθώς τα καρτούν αυτά παρουσιάζουν το ιδανικό γυναικείο σώμα. «Θέλω να έχω μικροσκοπική μέση, οπίσθια, μεγάλο στήθος, μεγάλα μάτια και ένα πολύ όμορφο πρόσωπο», λέει η ίδια.

Τον επόμενο χρόνο σχεδιάζει να κάνει νέες επεμβάσεις για τα οπίσθια και τις βλεφαρίδες της, ενώ θέλει να αλλάξει και τα μάγουλά της, ενώ έχει κάνει ήδη 4 πλαστικές στη μύτη.

Εκτός βέβαια από τις πλαστικές επεμβάσεις κάνει και σωστή διατροφή για να διατηρήσει το σώμα της. Επιλέγει φρούτα και λαχανικά και δεν τρώει κρέας και ψωμί. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο σε διαφημίσεις για να βγάζει τα λεφτά για τις επεμβάσεις.

1

2

3

4

5

6Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έβαλε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο – Μόνο λίγοι γνωρίζουν αυτό το φοβερό τέχνασμα… [Βίντεο]

Φοβερό τέχνασμα! Μόνο λίγοι το γνωρίζουν… Δείτε το παρακάτω βίντεο… Να κάνεις τη μπουγάδα του σπιτιού δεν είναι και η πιο αγαπημένη δραστηριότητα. Για να μην αναφέρουμε...

Έκτορας Κουφοντίνας: Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο επαναστάτης γιος του Δημήτρη [video]

Ελεύθερος αφέθηκε ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Εκτορας Κουφοντίνας που προσήχθη νωρίτερα το Σάββατο έπειτα από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, σε συλλήψεις...

Έσκαβαν για το Metro στην Θεσσαλονίκη ΑΛΛΑ με Αυτό που Βρήκαν Έμειναν Άφωνοι οι Αρχαιολόγοι και Σταμάτησαν Όλα (εικόνες-video)

Τα έργα του μετρό προχωρούν και φέρνουν στο φως εικόνες που παρέμεναν καλά κρυμμένες στα έγκατα της γης. Τι διαπιστώνουν οι αρχαιολόγοι… Την εικόνα της...
close