4 Ζώα που τους αρέσουν τα ναρκωτικά!

Πριν ξεκινήσω το άρθρο, να ενημερώσω ότι το linelife.gr σας συμβουλεύει να αποφύγετε χρήσεις και καταχρήσεις ουσιών, κακόβουλων για την υγεία του καθενός.

Και έχοντας πει αυτό, αν είσαι τυχερός και πετύχεις κάποιο από τα παρακάτω ζώα σε στιγμές εθισμού, θα ξεκαρδιστείς στα γέλια! Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας, ακόμα και οι τριχωτοί μας φίλοι.

Άλογα

4 Ζώα 2

Τα Locoweed είναι ένα χορτάρι, που αγαπούν τα άλογα. Το συνήθειο ξεκινάει αθώα το χειμώνα, καθώς τους κρύους μήνες είναι το μοναδικό φαγητό, που βρίσκουν οι πεινασμένες ορδές.

Όταν τα άλογα συνειδητοποιήσουν τα αποτελέσματα, το αναζητούν μέχρι να το φάνε όλο. Τα συμπτώματα είναι τρομερά αστεία. Τετράποδα, ογκώδη πλάσματα κοιτάνε τοίχους για ώρες και τρομάζουν με το απλό πέταγμα μιας πεταλούδας.

Βέβαια, μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματα είναι άσχημα, καθώς προκαλούν κατάθλιψη και ανορεξία, στειρότητα και καρδιακά προβλήματα.

Bighorn πρόβατα

4 Ζώα 3

Όπως οι άνθρωποι έτσι και τα τετράποδα θηλαστικά, μπορούν να εθιστούν πολύ με τα ναρκωτικά. Μόλις τα προβατάκι, συνειδητοποιήσουν την ύπαρξη του και τα συμπτώματα πάνω τους, τρέχουν παντού, για να γλείψουν τον αγαπημένο τους λειχήνα, ακόμα και αν βρίσκεται στο ψηλότερο βουνό.

Αυτή η παραισθησιογόνα μούχλα είναι σπάνια και πάρα πολύ ισχυρή με το πρώτο “σλουρπ”. Τα πρόβατα ξεκινούν την αναζήτηση και ανεβαίνουν στον πιο ψηλό λόφο, για να το καταναλώσουν. Στη συνέχεια, πρέπει να κατέβουν το λόφο υπερβολικά μαστουρωμένα, με ζαλάδες και παραισθήσεις. Όσο να πεις, είναι αστείο θέαμα.

Λεμούριοι και καπουτσίνο

4 Ζώα 4

Φαντάζομαι δεν είσαι τόσο απελπισμένος για να εκνευρίσεις ένα τοξικο milipede για να σου εκτοξεύσει επικίνδυνο δηλητήριο, οι λεμούριοι όμως είναι! Το εκνευρίζουν μέχρι να τους εκτοξεύσει το δηλητήριο του και το τρίβουν πάνω τους, για να αποπαρασιτωθούν και να είναι υπό την επίρροια ναρκωτικών. Και μετά αναρωτιόσουν γιατί στην ταινία Μαδαγασκάρη, αυτά τα ζωάκια κάνουν σαν τρελά.

Οι καπουτσίνο πάλι έχουν μια πιο κοινωνική δραστηριότητα. Κάθονται κυκλικά σε ομάδες και γυρίζουν γύρω γύρω το milipede, για να το μοιραστούν. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι το δηλητήριο αυτό περιέχει κυάνιο, που είναι σούπερ επικίνδυνο.

Ελέφαντες

4 Ζώα 5

Τα τετράποδα τεράστια θηλαστικά αγαπούν τη μπύρα, που παρασκευάζεται από ρύζι. Και εθίζονται και πολύ. Κάνουν επιδρομές σε χωριά, μέχρι να βρουν κάποια ζυθοποιεία και πίνουν μέχρι να γίνουν “χάλια”.

Βέβαια, αρνητικά περιστατικά, περιλαμβάνουν 6 πεθαμένους ελέφαντες, επειδή έπεσαν πάνω σε ηλεκτροφόρο φράχτη. Γιατί όταν οι ελέφαντες παρτάρουν, παρτάρουν “σκληρά”.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣOΒAΡO: AΥΤO εiναι τo «OΦΘAΛΜIΚO EΓΚEΦAΛIΚO»: Πoια εiναι τα συμπτώματα, πoιoι κινδυνεύoυν περισσoτερo

Στoν ιατρικo κoσμo, τo φαινoμενo εiναι γνωστo ως απoφραξη φλέβας/αρτηρiας τoυ αμφιβληστρoειδoύς Τo «oφθαλμικo εγκεφαλικo» εiναι απoτέλεσμα απoφραξης σε αιμoφoρo αγγεio τoυ αμφιβληστρoειδoύς χιτώνα, τoυ...

Η μακαρονάδα της χρονιάς: Αυτή τη συνταγή θα την λατρέψετε!

Οι μακαρονάδες είναι η τέλεια λύση για κάθε είδους γεύμα: καθημερινό με τα παιδιά, κυριακάτικο με την ευρύτερη οικογένεια, ρομανικό δείπνο για δύο ή...

Πως να συσφίξετε το δέρμα σας με φυσικό τρόπο

Το χαλαρό και κρεμασμένο δέρμα δεν φαίνεται καθόλου ωραίο. Αν θέλετε να βελτιώσετε την υγεία του δέρματός σας και να το σφίξετε για μια...
close