5 Εύκολες και θαυματουργές ασκήσεις για να εξαφανίσετε το αντιαισθητικό προγούλι με φυσικό τρόπο! (video)

Καθώς μεγαλώνουμε, μπορεί να εμφανίσουμε διπλοσάγονο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Υπάρχουν ασκήσεις που προσφέρουν αποτελέσματα, για να αποκτήσουμε το σχήμα προσώπου που πάντα θέλατε, από οποιαδήποτε γωνία.
Σας προτείνουμε 5 ασκήσεις, που αποδεδειγμένα σφίγγουν τους μύες στη περιοχή του σαγονιού. Πριν ξεκινήσετε, κάντε λίγο ζέσταμα κουνώντας το σαγόνι μπρος πίσω.

1. Η κουτάλα
Ξεκινήστε τις ασκήσεις για το σαγόνι με αυτή την απλή άσκηση. Ανοίξτε το στόμα σας, λυγίστε το κάτω χείλος προς το εσωτερικό του στόματος, και κλείστε το στόμα, καθώς τραβάτε το σαγόνι προς τα μπροστά. Κάθε βήμα θα πρέπει να γίνεται αργά, ώστε οι μύες να προσαρμόζονται κάθε φορά. Αφήστε τους μύες να χαλαρώσουν πριν πάτε στην επόμενη άσκηση. Χαλαρώστε το σαγόνι, απαλά ανοίγοντας και κλείνοντας το στόμα.

2. «Φιλήστε» το ταβάνι
Αυτή η άσκηση είναι στην κυριολεξία. Κοιτάξτε προς τα πάνω και σχηματίστε με τα χείλη σας τη κίνηση φιλιού. Ενώ η άσκηση είναι απλή, βοηθάει τους μύες να σφίξουν.

3. Αγγίξτε τη μύτη
Αυτή η άσκηση είναι αποτελεσματική στην έκταση των μυών του σαγονιού. Απλά εκτείνετε τη γλώσσα σας και προσπαθήστε να αγγίξετε τη μύτη σας. Τοποθετήστε οριζόντια ένα δάχτυλο κάτω από το σαγόνι και κρατήστε το σε αυτή τη θέση.

4. Αντίσταση
Σφίξτε τα χέρια σας σε γροθιές και τοποθετήστε τις κάτω από το σαγόνι σας. Πιέστε το σαγόνι σας προς τις γροθιές για 5 δευτερόλεπτα. Αυτή η αντίσταση βοηθάει στη μείωση του διπλοσάγονου.

Όλοι θέλουν το τέλειο σχήμα προσώπου. Αν θέλετε το πρόσωπό σας να γίνει πιο οβάλ, δοκιμάστε αυτή την άσκηση. Γυρίστε το κεφάλι σας σε γωνία 90 μοιρών σε μια πλευρά και ωθήστε το σαγόνι σας μπροστά. Θα νιώσετε την ένταση του σαγονιού και τους μύες του λαιμού. Κρατήστε για μερικά λεπτά και γυρίστε το κεφάλι στην αντίθετη πλευρά και επαναλάβετε.

Πηγή: athensmagazine.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜEΓAΛH ΠΡOΣOΧH:AΥΤA εiναι τα τέσσερα σημεiα τoυ σώματoς πoυ δεν πρέπει να αγγiζετε με τα χέρια!

Τα μικρoβια καραδoκoύν! Aκoμα και αφoτoυ πλυθoύν, τα χέρια και τα δάχτυλα γεμiζoυν και πάλι γρήγoρα με διάφoρα βακτήρια απo τις επιφάνειες με τις oπoiες...

Χυμός σέλινου, για τον διαβήτη, το ουρικό οξύ, τους νεφρούς, ρευματισμούς, της νόσου Αλτσχάιμερ, τον καρκίνο και την παχυσαρκία.

Το σέλινο, ή αλλιώς Apium graveolens, αποτελεί ένα λαχανικό που καλλιεργείται στην Ευρώπη και ιδιαιτέρως στη Μεσόγειο ήδη από το 1000 π.Χ. Αρωματικό φυτό...

«Η Γαλοπούλα ήταν Έγκυος». Η Φάρσα που Σαρώνει στο Διαδίκτυο!

Την Ημέρα των Ευχαριστιών όλοι θέλουν να περάσουν χρόνο με την οικογένειά τους, προετοιμάζοντας και τρώγοντας τα αγαπημένα τους φαγητά. Μια αστεία φάρσα όμως από...
close