5 συνήθειες των γυναικών που έρχονται κάθε φορά οργασμό

Tην έχεις δει στην τηλεόραση, το σινεμά, παντού. Το ζευγάρι στο κρεβάτι κι εκείνη ολοκληρώνει κάθε μα κάθε φορά.

Κι αν όντως οι κοπέλες αυτές δεν υποκρίνονται, πως στο καλό καταφέρνουν να έχουν οργασμό κάθε φορά;

Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κάθε φορά, αυτοϊκανοποιούνται συχνά

Οι γυναίκες που ικανοποιούν τον εαυτό τους συχνά, μαθαίνουν καλύτερα πως ακριβώς λειτουργεί το σώμα και η σεχουαλικότητά τους. Ταυτόχρονα, εξοικειώνονται με το σώμα τους και τις ατέλειες που αυτό έχει και τελικά απολαμβάνουν το σεχ περισσότερο.

Εν το μεταξύ, με την αυτοϊκανοποίηση καταφέρνεις να ξέρεις ποιά σημεία είναι κλειδιά στον οργασμό σου, που πρέπει να υπάρξει πίεση, ταχύτητα και τελικά πώς να διαχειριστείς κόλπο, κλειτορίδα, στήθος για να περάσεις καλύτερα στο κρεβάτι. Τις γνώσεις αυτές, σίγουρα μπορείς να τις μεταλαμπαδεύσεις και στον παρτενέρ σου.

Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κάθε φορά, δίνουν προσοχή στο σημείο Κ

Πολύς λόγος έχει γίνει για το σημείο G που πολλοί δεν επιβεβαιώνουν την ύπαρξή του και ακόμα περισσότερες γυναίκες δεν το έχουν βρει ποτέ. Αντίθετα, το σημείο Κ, το σημείο καυτής Κλειτορίδας, είναι υπαρκτό και ευκολότερα προσβάσιμο. Με τα χέρια, με το κορμί του, με τα δάχτυλά του, το σημείο Κ μπορείς να το πετύχεις κάθε φορά.

Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κάθε φορά, δίνουν σημασία στα προκαταρκτικά

Δεν είναι μόνο οι άντρες που βιάζονται στα προκαταρκτικά. Και οι γυναίκες έχουν παραγνωρίσει τη σημασία που αυτά έχουν γεγονός που κάνει την επίτευξη οργασμού δυσκολότερη. Οι γυναίκες που κορυφώνουν κάθε φορά ξέρουν πως 20 λεπτά προκαταρκτικών πάσης φύσεων, ακόμα και τα γαλλικά φιλιά, στρώνουν το έδαφος για έναν ωραίο και μεγάλο οργασμό κατόπιν.

Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κάθε φορά, λένε τι θέλουν

Τι σου αρέσει, τι χρειάζεσαι πιο πολύ. Μην ντρέπεσαι, ζήτα το κι αν δεν το πάρεις με την πρώτη, σίγουρα η δεύτερη θα σε ανταμείψει. Και μην νομίζεις πως κάνεις κάτι κακό. Οι άντρες θέλουν οδηγίες στο κρεβάτι, μόνο στο δρόμο να τις αποφεύγεις.

Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κάθε φορά, δεν αγχώνονται με τον οργασμό

Αν θέλεις να έχεις οργασμό κάθε φορά, σταμάτα να σκέφτεσαι τον οργασμό. Είναι από εκείνες τις φορές που ψάχνουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Το θέμα είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το σεχ κι έτσι θα ολοκληρώσεις μια ώρα αρχύτερα!

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όσα μπορεί να μου μάθει ένα απλό τεστ αυτογνωσίας…

Της Στεύης Τσούτση. Πολλές φορές, στην περιήγηση μας στο αχανές διαδίκτυο πέφτουμε σε διάφορα τεστ. “Ασκήσεις” ερωτικού ή ψυχολογικού περιεχομένου υπόσχονται πως πρόκειται να μας διελευκάνουν...

Γεμίζει το ζυμάρι με Nutella, το κόβει στη μέση και αρχίζει να το πλέκει. Το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

Το σπιτικό ψωμί είναι τέλειο δώρο για τους φίλους και γείτονες για κάθε περίσταση: ζεστό, νόστιμο, εντυπωσιακό και φτιαγμένο με αγάπη. Αυτές τις γιορτές κάντε...

«Γιατί θέλω οι γιοι μου να με βλέπουν γυμνή»: Σωστό ή λάθος;

Ζω σε ένα σπίτι γεμάτο αγόρια –τέσσερα, για να είμαστε ακριβείς. Αλλά είναι σχετικά μικρά, όποτε ακόμα δεν έχω βρει ανδρικά περιοδικά με γυμνές...
close