9 μικρά Πράγματα που οι Άντρες λατρεύουν να τους κάνουν οι Κοπέλες τους…

Τα μικρά πράγματα στη ζωή έχουν τη μεγαλύτερη σημασία, την περισσότερη ομορφιά και δύναμη. Μπορεί ένας στρατός ολόκληρος να μην μπορεί να κουνήσει ένα βουνό, αλλά ένα και μόνο άτομο έχει αρκετή δύναμη για να το ισοπεδώσει.

Οι άντρες δεν είναι καλοί στο να καταλαβαίνουν τα μικρά πράγματα. Μπορεί να μην παρατηρήσουν το καινούριο σου χτένισμα ή τα καινούρια σου παπούτσια. Υπάρχουν όμως πράγματα που κάθε άντρας παρατηρεί – όταν πρόκειται φυσικά για τη γυναίκα που αγαπάει.

Είναι όλα αυτά τα μικροπράγματα που κάνει η κοπέλα του για εκείνον που του θυμίζουν πόσο την αγαπάει. Είναι αυτά που πραγματικά παρατηρεί που τον κάνουν να την αγαπάει όλο και περισσότερο κάθε μέρα.

Είναι εύκολο να βρεις κάποιον που να έχει φαινομενικά τα σωστά χαρακτηριστικά. Αλλά η αγάπη βρίσκεται στις λεπτομέρειες.

Μπορεί αυτά τα 9 πράγματα που οι άντρες λατρεύουν να κάνουν οι κοπέλες τους να φαίνονται ασήμαντα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

1. Όταν του στέλνει καλημέρα. Του θυμίζει ότι κάποια βρίσκεται εκεί έξω και τον σκέφτεται…

2. Το πως χαίρεται όταν τον βλέπει, πως λάμπουν τα μάτια της όταν συναντάνε τα δικά του. Είναι κάτι τόσο απλό αλλά έχει τόση ομορφιά.

3. Όταν του αγοράζει δωράκια, για να του δείξει ότι τον έχει στο μυαλό της.

4. Όταν τον κοιτάζει και τον βλέπει πραγματικά όπως είναι.

5. Όταν τον υποστηρίζει, ειδικά στις δύσκολες στιγμές, ακόμα και όταν ο ίδιος δεν πιστεύει στον εαυτό του.

6. Όταν τον φροντίζει καλύτερα από ότι εκείνος φροντίζει τον εαυτό του.

7. Όταν είναι απίστευτα όμορφη χωρίς να κάνει τίποτα.

8. Όταν εκείνη ενθουσιάζεται με τα μικρά πράγματα.

9. Όταν του λέει πως τον αγαπάει.

Credit: elitedaily.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρόφημα για πάνω από 50 ασθένειες: Σκοτώνει παράσιτα και καθαρίζει από τοξίνες

Ένα φάρμακο για περισσότερες από 50 ασθένειες: Το τσάι που σκοτώνει τα παράσιτα και καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες Αυτά τα συστατικά, έχουν επιστημονικώς...

Πέντε χρήσεις του αλουμινόχαρτου που σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Όπως έχουμε παρουσιάσει και σε παλαιότερα άρθρα μας, το αλουμινόχαρτο είναι από τα πιο ευέλικτα υλικά που έχουμε στο σπίτι μας, με απίστευτες χρήσεις...

Έχετε κουνούπια; Με αυτό το εύκολο τρικ θα τα ξεφορτωθείτε μία και καλή!

Το πιο απλο τρικ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για να διώξετε τα ενοχλητικά κουνούπια από το χώρο σας απαιτεί ελάχιστα υλικά: ένα πλαστικό μπουκάλι,...
close