Είναι η κληρονόμος και τελευταία της δυναστείας των Ωνάση, Αθηνά, η γυναίκα που θα φέρει τον πρίγκιπα Χάρι στο ερωτικό προσκήνιο ακόμη μια φορά;

Αυτό υποστηρίζει σε αποκλειστικό δημοσίευμα του το περιοδικό της Αυστραλίας “New Idea” που φιλοξενεί συνέντευξη της φίλης των γαλαζοαίματων και κοσμικών της Ευρώπης Jessica Hay. Σε αυτή η Hay εξομολογείται εκ μέρους των Ωνάση και Χάρι ότι είναι στήριγμα ο ένας του άλλου.
Η Αθηνά Ωνάση έχει κρατήσει αποστάσεις από τα media μετά το πολύκροτο διαζύγιο της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο μετά από δέκα χρόνια.
“Και οι δύο, και ο Χάρι και η Αθηνά, έχουν υπάρξει άτυχοι στον έρωτα και τώρα στηρίζουν ο ένας τον άλλο” υπερασπίζεται το δημοσίευμα που δίνει βήμα σε μια γυναίκα που καταδιώκει τους γαλαζοαίματους και την Κέιτ Μίντλετον από πάντα.
“Ο Χάρι γνωρίζει την Αθηνά εδώ και χρόνια. Οι δυο τους έχουν πολλούς κοινούς φίλους” συμπληρώνει η Hay που υπενθυμίζει ανάμεσα σε άλλα και την απιστία που οδήγησε στον επίλογο ενός γάμου που κόστισε πολύ.
Χωρίς τίτλο (1)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...