in

Φωτεινές οντότητες πετάνε πάνω από την Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα ιδιαίτερο βίντεο κυκλοφορεί στο YouTube με μυστηριώδη φώτα ή λάμψεις να πηγαινοέρχονται στον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας, ανάμεσα στα σκοτεινά σύννεφα. Ανέβηκε στο κανάλι Giouli P. στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 και αφορά την προηγούμενη μέρα 17/9.

Σε αυτό το βίντεο, η αυτόπτης μάρτυρας παρατήρησε μερικά μυστηριώδη φώτα που κινούνται πάνω από την πόλη της Αθήνας. Αμέσως πήρε το κινητό και άρχισε να βιντεοσκοπεί το περίεργο θέαμα. Τα φώτα φαίνεται να αλλάζουν σχήμα από κύκλο σε οβάλ, ενώ κινούνται μέσα σε ένα συγκεκριμένο σύννεφο λες και μοιάζουν παγιδευμένα και δεν ξέρουν πως να ξεφύγουν.

Ποιητική αδεία, θυμίζουν εγκλωβισμένες ψυχές ή οντότητες μέσα σε έναν ενεργειακό χώρο από τον οποίο δεν έχουν ή δεν βρίσκουν έξοδο διαφυγής, ενώ ήδη το θέαμα παρασύρει το μυαλό σε διάφορες μυστηριακές σκέψεις. Ο γνωστός κυνηγός UFOs και παράξενων θεάσεων, Scott C. Waring, έχει ήδη έτοιμη την απάντηση και ισχυρίζεται πως πρόκειται για ενεργειακές φωτεινές οντότητες πετάνε πάνω από την Αθήνα;

Ο Waring απορρίπτει αμέσως την πιθανότητα να πρόκειται για προβολείς, καθώς οι προβολείς έχουν μεγάλη ακτίνα δράσης και στρογγυλό σημείο επαφής επάνω στο σύννεφο, ενώ έχουν ένα συγκεκριμένο μοτίβο κίνησης που ακολουθούν το οποίο και επαναλαμβάνεται για ώρες, καθώς έτσι είναι προγραμματισμένοι να κάνουν από κάποιον υπολογιστή.

Όμως, σύμφωνα με την μάρτυρα “τα φώτα κινούνταν για 2-3 λεπτά μόνο, μέσα σε αυτό το σύννεφο και μετά εξαφανίστηκαν μαζί του”. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω από την Giouli P., τραβήχτηκε από την ίδια και είναι πραγματικό, χωρίς φίλτρα, όπως σημειώνει στην περιγραφή του.

Έτσι, λοιπόν, ο Scott C. Waring, καταλήγει στο συμπέρασμα πως αυτά τα μυστηριώδη φώτα που διακρίνονται στον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας αποτελούν κάποιο είδος μορφής ζωής που έχει φτάσει στο υψηλότερο εφικτό εξελικτικό στάδιο που μπορεί να φτάσει μία έμβια ύπαρξη, εκείνο της καθαρής ενέργειας.

Ναι, ίσως, θα μπορούσε να είναι και έτσι. Ωστόσο, αν και δεν αναφέρεται σε ποια μεριά της Αθήνας έγινε η θέαση, θα μπορούσε να υπάρχει και η προσγειωμένη πλευρά του πράγματος, η οποία θα μπορούσε να είναι πως στις 17 Σεπτεμβρίου υπήρξαν τουλάχιστον δύο εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, από τις Melisses και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στην Τεχνόπολη. Ίσως να υπήρξαν και άλλες σε άλλη σημεία της πόλης. Ωστόσο, το μυστήριο, παραμένει ως προς την διάρκεια του φαινομένου.

Άραγε, χρησιμοποίησαν προβολείς στις εκδηλώσεις αυτές ή σε άλλες, που έστελναν το φως τους στα σύννεφα; Και γιατί αυτές να είχαν διάρκεια μόνο 2-3 λεπτά, όπως ισχυρίζεται η μάρτυρας; Μήπως η τελευταία έκανε κάποιο λάθος; Μήπως ήταν κάτι άλλο αυτό που είδε; Θα μπορούσε πράγματι να είναι έτσι όπως ισχυρίζεται ο Scott C. Waring, ότι δηλαδή φωτεινές οντότητες πετάνε πάνω από την Αθήνα; Πάντως, ενδιαφέρον παρουσιάζει και ένα Ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό της Καλαμάτας.

diadrastika.com

Παράξενα όνειρα με το ίδιο μήνυμα βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι. Μήπως το βλέπεις και εσύ;

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλειδώθηκε στο ΙΧ με τα ανήλικα δίδυμα παιδιά του και άνοιξε φιάλες υγραερίου