Στιγμές χαράς και ευτυχίας για τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, ο οποίος μαζί με την σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού συνόδευσαν τον γιο τους Φοίβο στην παιδική χαρά!

Ο μικρός Φοίβος που μεγαλώνει μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο είναι από τα πιο χαριτωμένα και χαμογελαστά μωρά της showbiz και αυτό φυσικά έχει να κάνει με τους δυο εκπληκτικούς γονείς που έχει.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Η Αλίκη Κατσαβού περνάει σχεδόν όλη τη μέρα της μαζί του ακόμα κι όταν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στη Θεατρομάθεια αλλά και ο Κώστας Βουτσάς περνάει με τον γιο του ποιοτικό χρόνο.

Σήμερα το γνωστό ζευγάρι, αφιέρωσε το πρωινό του Σαββάτου στο γιο τους και πήγαν στην παιδική χαρά όπου ο ηθοποιός μας έπαιξε με το γιο του και διασκέδασαν όλοι οικογενειακά με την ψυχή τους!

Δείτε το βίντεο


[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...