Άκουσε Θορύβους και Μπήκε στο δωμάτιο της Κόρης του. ΑΥΤΟ που Αντίκρισε θα τον Στοιχειώνει για Πάντα…

Ήταν 3 τα ξημερώματα κι ένας ανήσυχος πατέρας ξύπνησε και ένιωσε ότι έπρεπε να ρίξει μια ματιά στην κόρη του. Σηκώθηκε από το κρεβάτι και πήγε στο δωμάτιο της. Δεν περίμενε ποτέ όμως να αντικρίσει ένα τέτοιο θέαμα. Τώρα βρίσκεται στη φυλακή και κατηγορείται για ένα φρικτό έγκλημα.

Το Σάββατο το βράδυ, ο Ben Batterham έβαλε το κοριτσάκι του για ύπνο και δεν περίμενε να ξυπνήσει και να αντικρίσει έναν τέτοιο ζωντανό εφιάλτη. Στη μέση της νύχτας, ο 33χρονος άνοιξε την πόρτα του δωματίου της κόρης του και είδε έναν τεράστιο άντρα πάνω από το κρεβάτι της.

Ο πατέρας δεν ρώτησε τίποτα. Ξύπνησε αμέσως το πατρικό του ένστικτο. Άρπαξε τον εισβολέα, τον 34χρονο Ricky Slater, με τα χέρια του.

Στη συνέχεια έδειρε άσχημα τον διεστραμμένο άντρα. Τον έβγαλε από το δωμάτιο της κόρης του και περίμενε να έρθει η αστυνομία. Όταν έφτασε η αστυνομία βρήκε τον λαιμό του εισβολέα σπασμένο και τον ίδιο τον άντρα αναίσθητο.

Ο άντρας που ήταν ύποπτος για $εξουαλική κακοποίηση ανηλίκου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε το επόμενο πρωί. Η οικογένεια του εισβολέα έχει καταφύγει στο δικαστήριο με κατηγορίες κατά του άντρα που έδρασε προσπαθώντας να προστατέψει την κόρη του. Οι κατηγορίες του Batterham από βαριά σωματική βλάβη πέρασαν σε κατηγορίες φόνου.

Η μητέρα του Beryl Dickson είναι σοκαρισμένη που τα εγγόνια της θα μεγαλώσουν χωρίς πατέρα. “Έχασαν τον πατέρα τους, τον όμορφο πατέρα τους που είχαν να δουν χρόνια γιατί βρισκόταν στη φυλακή”, είπε η Dickson. “Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι αυτά τα παιδιά θα μεγαλώσουν χωρίς πατέρα τώρα.”

Έχει δικαίωμα η Dickson να δικαιολογεί τον γιο της ο οποίος εισέβαλε σε ένα σπίτι και αποπειράθηκε να κακοποιήσει μια ανήλικη;
Κανείς δεν συμφωνεί ότι ο Batterham πρέπει να καταδικαστεί για φόνο. Πολλοί υποστηρίζουν ότι προσπάθησε να υπερασπιστεί την οικογένεια του.

Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: awm.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νίκησε τις λιγούρες σου με αυτά τα πανέξυπνα tips!

Οι άνθρωποι που είναι εθισμένοι σε κάποια τροφή τείνουν να την καταναλώνουν συνεχώς -και θέλουν όλο και περισσότερο. Τέτοιες «εθιστικές»τροφές είναι η ζάχαρη, το...

5 Απλοί Τρόποι για να Προφυλάξετε την Αυλή σας από τα Τσιμπούρια και Ψύλλους.

Η νόσος του Lyme είναι μία βακτηριδιακή μόλυνση που μεταδίδεται από τσίμπημα τσιμπουριού και είναι κάτι που κανείς δεν θα θέλει να κολλήσει. Επηρεάζει ανθρώπους...

ΠΡOΣOΧH: ΣΤAΜAΤHΣΤE να πiνετε αυτo τo AΝAΨΥΚΤIΚO – Δεiτε τι συμβαiνει στo σώμα μας, μια ώρα μετά την ΚAΤAΝAΛΩΣH!!

Μετά απo αυτo δεν θα τo ξαναβάλετε στo στoμα σας…Τo γράφημα πoυ έχει τiτλo “What Happens One Hour After Drinking A Can Of Coke”,...
close