Έλληνας πιλότος ρίχνει μπινελίκια στους Τούρκους που καταδιώκει!

Εκμεταλλευόμενοι την Νατοϊκή Άσκηση  οι Τούρκοι Χειριστές των Πολεμικών αεροσκαφών ξεχύθηκαν σε δύο σχηματισμούς… αποτελούμενους από έξ ( 6) και  δύο (2)  μαχητικά αντίστοιχα στο Ελληνικό FIR  νότια της Ρόδου αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το χάσιμο χρόνου αλλά και την μπαμπεσιά των Τούρκων που δεν εφαρμόζουν ποτέ τα «ΜΟΕ»

Η μια εξάδα των μαχητικών κινήθηκε στην αρχή  στα όρια ,αποτελούμενη δε απο δύο F-16 και τέσσερα F-4  προσπαθώντας να κινηθεί και εκτός ορίων …Αλλά η εμφάνιση της ετοιμότητας τους απέτρεψε !

Με το που ξεκίνησε όμως η Νατοϊκή άσκηση  ένα ζεύγος οπλισμένων μαχητικών F-16 προερχόμενη απο τη Βάση του Dalaman  εισέβαλε κυριολεκτικά στο ελληνικό FIR  αλλά εκεί τους περίμεναν οι Κουζουλοί  της 115ΠΜ με τα -16 Blk 52+ ετοιμοπόλεμα και η άρνηση να ακολουθήσουν τις εντολές  των Ελληνικών Μαχητικών από τους Τούρκους Χειριστές εξελίχθηκε αμέσως σε σκληρή εμπλοκή της 15:40 …Να σημειωθεί οτι η Τούρκικη Άσκηση ξεκίνησε στις 15 :30!

H αερομαχία ήταν σκληρή και κλειστή αλλά οι Καλύτεροι πιλότοι στον Κόσμο υπηρετούν στην Κρήτη  και οι «Κουζουλοί της 115 ΠΜ με τα F-16 Blk 52+ «το έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι δεν έχουν τυχαία αυτόν τον τίτλο !

Αποτέλεσμα δεν σημειώθηκε καμιά Παραβίαση απο τα συνολικά οκτώ μαχητικά των Τούρκων αλλά μόνο δύο Παραβάσεις εκ των οποίων η μία εξελίχθηκε σε εμπλοκή !

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γλυκά μυρωδάτα τσουρέκια με ζαχαρούχο

Αν θέλεις αφράτα γλυκά τσουρέκια, εδώ είναι η συνταγή που πρέπει να ακολουθήσεις! Υλικά: 1 κουτί ζαχαρούχο 2 κουτιά ζάχαρη (μετράμε με το κουτί απ...

Τι Αποκαλύπτει ο Τρόπος που Σφίγγετε τη Γροθιά σας για την Προσωπικότητά σας!

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι που η προσωπικότητά μας έχει συνδεθεί άμεσα με μέρη του σώματός μας. Το κυριότερο από αυτά φαίνεται να είναι τα χέρια μας....

Πως τα διάφορα συμπτώματα στα μέρη του σώματος μας μαρτυρούν ελλείψεις στον οργανισμό μας

Τα προβλήματα της ακμής, οι πονοκέφαλοι, οι κράμπες,τα εύθραυστα νύχια και τα μαλλιά μαρτυρούν οτι στον οργανισμό μας λείπουν σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα. Η έλλειψη μαγνησίου...
close