Έλληνας πιλότος ρίχνει μπινελίκια στους Τούρκους που καταδιώκει!

Εκμεταλλευόμενοι την Νατοϊκή Άσκηση  οι Τούρκοι Χειριστές των Πολεμικών αεροσκαφών ξεχύθηκαν σε δύο σχηματισμούς… αποτελούμενους από έξ ( 6) και  δύο (2)  μαχητικά αντίστοιχα στο Ελληνικό FIR  νότια της Ρόδου αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το χάσιμο χρόνου αλλά και την μπαμπεσιά των Τούρκων που δεν εφαρμόζουν ποτέ τα «ΜΟΕ»

Η μια εξάδα των μαχητικών κινήθηκε στην αρχή  στα όρια ,αποτελούμενη δε απο δύο F-16 και τέσσερα F-4  προσπαθώντας να κινηθεί και εκτός ορίων …Αλλά η εμφάνιση της ετοιμότητας τους απέτρεψε !

Με το που ξεκίνησε όμως η Νατοϊκή άσκηση  ένα ζεύγος οπλισμένων μαχητικών F-16 προερχόμενη απο τη Βάση του Dalaman  εισέβαλε κυριολεκτικά στο ελληνικό FIR  αλλά εκεί τους περίμεναν οι Κουζουλοί  της 115ΠΜ με τα -16 Blk 52+ ετοιμοπόλεμα και η άρνηση να ακολουθήσουν τις εντολές  των Ελληνικών Μαχητικών από τους Τούρκους Χειριστές εξελίχθηκε αμέσως σε σκληρή εμπλοκή της 15:40 …Να σημειωθεί οτι η Τούρκικη Άσκηση ξεκίνησε στις 15 :30!

H αερομαχία ήταν σκληρή και κλειστή αλλά οι Καλύτεροι πιλότοι στον Κόσμο υπηρετούν στην Κρήτη  και οι «Κουζουλοί της 115 ΠΜ με τα F-16 Blk 52+ «το έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι δεν έχουν τυχαία αυτόν τον τίτλο !

Αποτέλεσμα δεν σημειώθηκε καμιά Παραβίαση απο τα συνολικά οκτώ μαχητικά των Τούρκων αλλά μόνο δύο Παραβάσεις εκ των οποίων η μία εξελίχθηκε σε εμπλοκή !

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εξαφανίστε τις Κρεατοελιές από το Δέρμα σας με Κάτι που έχετε ΟΛΟΙ στο Ντουλάπι σας.

Οι κρεατοελιές είναι κοινές είναι κοινές, μη καρκινικές αλλοιώσεις του δέρματος και είναι απολύτως ακίνδυνες για την υγεία μας. Μπορεί να βρίσκονται σε οποιοδήποτε...

Το 50% των ώριμων γυναικών υποφέρει από αϋπνίες.. Ο λόγος; Θα ανακουφιστείτε μόλις τον μάθετε!

Οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν αρκετά δραστικές φυσικές αλλαγές όταν περνάνε την ηλικία των 40 και των 50 τους – και τις περισσότερες φορές, αυτές...

Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις κάθε πρωί για να αδυνατίσεις

Τι πρέπει να κάνεις το πρωί με το που ξυπνήσεις για να αδυνατίσεις; Σύμφωνα με νέα έρευνα, του Northwestern University Feinberg School of Medicine...
close