Ένα φοβερό βίντεο δείχνει πως θα ήταν ο ουρανός αν βλέπαμε όλα τα αστέρια

Αν πιστεύετε πως οι αστεροειδείς είναι σπάνιοι, αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ μικροί σε μέγεθος και σκουρόχρωμοι και το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να τους δει.

Τώρα όμως, ένα αποκαλυπτικό βίντεο έρχεται για να μας δείξει τι εικόνα θα είχε ο νυχτερινός ουρανός αν μπορούσαμε να διακρίνουμε όλους τους αστεροειδείς που βρίσκονται κοντά στη Γη – τουλάχιστον αυτούς που έχουν ανακαλύψει μέχρι σήμερα οι αστρονόμοι.

«Ουσιαστικά πετάμε γύρω από τον ήλιο, ανάμεσα από αυτό το πλήθος αστεροειδών, με τα μάτια μας κλειστά» λέει ο Scott Manley, ο αστρονόμος που δημιούργησε το συγκεκριμένο animation και το ανάρτησε στο YouTube.

Το βίντεο του Manley είναι διαδραστικό. Μπορείτε να περιηγηθείτε στον νυχτερινό ουρανό, σαν να βρισκόσασταν σε ένα πολύ σκοτεινό, ανοιχτό σημείο με ένα ισχυρό τηλεσκόπιο στη διάθεσή σας. Ο κύριος στόχος του Manley με αυτό το βίντεο, ωστόσο, δεν ήταν να διασκεδάσει τους θεατές αλλά να τους ενημερώσει για την εντελώς ρεαλιστική απειλή που είναι οι αστεροειδείς για την ανθρωπότητα.

Μπορεί η σκέψη αυτής της απειλής να μην είναι και η πλέον ευχάριστη, σας διαβεβαιώνουμε όμως πως η παρακολούθηση αυτού του φανταστικού βίντεο είναι.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως να ξεφορτωθείτε τα λιπώματα με φυσικό τρόπο!

Τα εξογκώματα του δέρματος συνήθως εμφανίζονται στο κεφάλι, το λαιμό, στις μασχάλες και το χέρι. Αυτοί είναι καλοήθεις όγκοι που μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα...

Διαβάστε γιατί Πρέπει να κάνετε Μασάζ στα Πόδια σας Κάθε Βράδυ!

Οι ιατρικοί και ολιστικοί επαγγελματίες γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι το μασάζ μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία κάποιου. Η απλή εφαρμογή...

ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΤΕΛΟΣ – Έξι φυσικοί τρόποι για να τη ρίξετε χωρίς χάπι…

Η διαχείριση της χοληστερόλης είναι μια δια βίου διαδικασία… Ακολουθήστε τις συστάσεις του γιατρού σας σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση και φαρμακευτική αγωγή. Αν...
close