in

Ήταν 14 ετών όταν της είπαν ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα Πεθάνει. Σήμερα, 7 χρόνια μετά, δείτε ΠΩΣ είναι!

Όταν η Gemma Walker ήταν μόλις 14 χρονών, διαγνώστηκε με βουλιμία και διατροφικές διαταραχές. Μετά από 3 επισκέψεις της στο νοσοκομείο, οι γιατροί της είπαν ότι θα πέθαινε από ανορεξία άμα δεν αντιμετώπιζε την κατάστασή της. Κάθε μέρα ο πατέρας της την κοίταζε να δει αν ανέπνεε.

Αλλά λόγω ενός συνεχή αγώνα 7 χρόνων, η Gemma, 22 χρονών πλέον, κατάφερε να αναρρώσει και έχει αποφασίσει να μοιραστεί την ιστορία της με τον κόσμο.

Ελπίζει ότι δημοσιοποιώντας την ιστορία της και τις φωτογραφία της, όταν είχε φτάσει στα χειρότερά της, θα εμπνεύσει άλλους να αλλάξουν τις ζωές του και να ζήσουν πιο υγιεινή ζωή.

«Μου είναι δύσκολο να κοιτάω αυτές τις φωτογραφίες, όχι τόσο για την εμφάνισή μου, αλλά για το πώς ένιωθα. Βλέπω κάθε φωτογραφία και θυμάμαι ακριβώς πως ένιωθα και τι ήταν πίσω από κάθε φωτογραφία.»

“Ένιωθα μουδιασμένη, οι μέρες λιώναν η μία μέσα στην άλλη και ευχόμουν κάθε μέρα να μην πεθάνω στον ύπνο μου. Η οικογένειά μου και εγώ είχαμε προετοιμαστεί για το χειρότερο.»

Ο πατέρας της λέει πως κάθε φορά που βλέπει αυτές τις φωτογραφίες θυμάται τον πόνο που ζούσε.

«Ήταν τα πιο δύσκολα και πιο τρομακτικά χρόνια της ζωής μου, κάθε πρωί κοιτούσα να δω αν ανέπνεε ακόμα. Κάποιες νύχτες καθόμουν δίπλα από το κρεβάτι της, στο πάτωμα, απλά για να είμαι μαζί της, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο.»

Όταν η έφηβη προσπάθησε να αναρρώσει, είδε τον εαυτό της να καταναλώνει 6,500  θερμίδες σε μόλις 20 λεπτά. Λιποθύμησε και είχε παραισθήσεις.

“Η ανάρρωσή μου ήταν πολύ τραυματική, Η βουλιμία και η πολυφαγία κράτησαν σχεδόν 18 μήνες, ήταν μία 180 μοίρες στροφή. Από τους πολύ αυστηρούς κανόνες, έχασα εντελώς τον έλεγχο.»

Χωρίς τους γονείς της, δεν νομίζει να ήταν εδώ σήμερα.

Σήμερα είναι έτσι:

3654

Πηγή

14 γρίφοι για Παιδιά που θα βάλουν όλη την Oικογένεια σε Σκέψεις

15 Απαίσια Πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να Κάνεις μπροστά στο Ταίρι σου.