Όταν βλέπουμε σκουπίδι στη θάλασσα, κάνουμε αλλαγή πλεύσης!

Δροσιά, χαρά και πάνω απ” όλα υπευθυνότητα -το σύνθημα των ημερών- προάγει το νέο τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα του MEDASSET για την εκστρατεία «Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες» που θα προβάλλεται από την 25η Ιουλίου σε όλα τα κανάλια.

Οι πρεσβευτές της εκστρατείας, Τάμτα, Αντώνης Τσαπατάκης, Χρόνης Δαμαλάς και Νικολέττα Ράλλη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να αναδείξουν το σημαντικό ζήτημα της ρύπανσης (θαλάσσιας και παράκτιας) και να βοηθήσουν το έργο προστασίας της θαλάσσιας ζωής.

Η παραγωγή του μηνύματος έγινε με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κος Πάνος Καρβούνης, δήλωσε: «Η χώρα μας περιβάλλεται από θάλασσες. Προστατεύοντας το παράκτιο, θαλάσσιο και υποθαλάσσιο περιβάλλον, προστατεύουμε το μέλλον των παιδιών μας. Είναι όμως και θέμα οικονομικό αφού η χώρα μας ζει από τις θάλασσες της και τον τουρισμό.»

Στόχος της εκστρατείας «Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες» είναι η κινητοποίηση του κοινού προκειμένου να μειωθεί η θαλάσσια ρύπανση και παράλληλα να δοθεί έμφαση σε αξίες όπως ο σεβασμός και η συνέπεια. Οι υποσχέσεις συγκεντρώνονται στην ιστοσελίδα www.katharesthalasses.gr.

Το κοινωνικό μήνυμα θα προβάλλεται επίσης στις οθόνες του Μετρό και του ΗΣΑΠ, σε 120 καταστήματα της Αlpha Bank καθώς και σε πολλές ιδιωτικές κλινικές σε όλη την Ελλάδα, μέσω του δικτύου της IntelligentMedia.

Για την παραγωγή του μηνύματος, το MEDASSET ευχαριστεί:

Την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Σχινιά – Μαραθώνα για τη φιλοξενία. Τον Κώστα Αποστολίδη και την PowerMusicProductions για την εκφώνηση. Tην AegeanAir που έφερε κοντά μας τον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη και το St. GeorgeLycabettusHotel που τον φιλοξένησε. Το AthensHilton για ένα υπέροχο δείπνο. Τον V.Michelis, τη FreddyMakeupStage και την CutmyHair που φρόντισαν την εικόνα μας. Την Kosmocar που χώρεσε την αγάπη μας για καθαρές θάλασσες στο Volkswagen Transporter Caravelle. Την Carpo που μας κράτησε γεμάτους ενέργεια!

Την εκστρατεία στηρίζουν επίσης: ASAP Athens, Alpha Bank, Dolphin Capital Foundation, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, 360, Ally, DoitEcoproject, GreekTravelPages, EcoTourism-Greece, QualityNetFoundation, CapitalLink, ΑthensVoice, epixeiro.gr, onecon.gr, prasinizo.gr, SkipperOnDeck, econews.gr και DeluxeMagazine.

Η εκστρατεία «Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες» τελεί υπό την αιγίδα των εξής φορέων: Υπουργείο Τουρισμού, ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, ΗΑΤΤΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Φέτος, με δέκα απλές πράξεις, σεβασμό και υπευθυνότητα, διατηρούμε τις παραλίες μας καθαρές και προστατεύουμε τη θαλάσσια ζωή. Είσαι μαζί μας;

Δείτε το κοινωνικό μήνυμα και διατηρήστε τις θάλασσες καθαρές!

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ιδανικό κόλπο για να μην θολώνουν τα τζάμια του αυτοκινήτου! (βίντεο)

Αν κουραστήκατε, τώρα το χειμώνα, να καθαρίζετε με ότι μέσο έχετε εύκαιρο-ένα πανί, ακόμα και το… μανίκι της μπλούζας σας, τα θολωμένα τζάμια του...

Ρόφημα για πάνω από 50 ασθένειες: Σκοτώνει παράσιτα και καθαρίζει από τοξίνες

Ένα φάρμακο για περισσότερες από 50 ασθένειες: Το τσάι που σκοτώνει τα παράσιτα και καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες Αυτά τα συστατικά, έχουν επιστημονικώς...

Πέντε χρήσεις του αλουμινόχαρτου που σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Όπως έχουμε παρουσιάσει και σε παλαιότερα άρθρα μας, το αλουμινόχαρτο είναι από τα πιο ευέλικτα υλικά που έχουμε στο σπίτι μας, με απίστευτες χρήσεις...
close