in

Αληθινή Ιστορία: Στρατιώτης που τον απάτησε η γυναίκα του με 60 άντρες εξομολογείται πως την εκδικήθηκε

Πολύ συχνά, όταν κάποιος σου κάνει κάτι άσχημο, θες να πάρεις τη κατάσταση στα χέρια σου και να κάνεις ότι χρειαστεί για να του δώσεις ένα μάθημα.

Ωστόσο, αυτός ο Αμερικανός στρατιώτης, γνωστός και ως Frizzmaster, αποδεικνύει πώς αν είσαι σταθερός στις αρχές σου και ακολουθάς τους νόμους, καμιά φορά μπορεί και να βγεις νικητής.

dinatos-info2

Μόλις έμαθε ότι η γυναίκα του τον είχε απατήσει με τουλάχιστον 60 άντρες, ένιωσε ότι ήταν η ώρα να πάρει την εκδίκησή του.

«Αρχικά ήταν ότι τα πάντα που ήθελα σε μια γυναίκα. Γλυκιά, περιποιητική, τρυφερή. Δεν της άρεσαν τα βιντεοπαιχνίδια όπως εμένα, αλλά προσπαθούσε να τα καταλάβει για να μπορούμε να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί.»

Τη γνώρισα μέσω ενός φίλου που δουλεύαμε μαζί. Ήταν στα μέσα της βδομάδας και είχα μόλις τελειώσει τη δουλειά. Ο φίλος μου αυτός ρωτούσε συνάδελφους αν ήθελαν να βγουν ραντεβού το Σάββατο. Μετά κατάλαβα ότι είχε μία φίλη που ήθελε συνοδό για να πάει κινηματογράφο και προσφέρθηκα να πάω εγώ (μεγάλο λάθος). Περάσαμε πολύ καλά και συνεχίσαμε να βγαίνουμε.

Μετά από μήνες και ενώ δεν είχα σκεφτεί καν το γάμο, άρχισε να έχει από το πουθενά επιληπτικές κρίσεις, οι οποίες γινόντουσαν μόνο στον ύπνο της. Αλλά η υπηρεσία δεν δικαιολογούσε να μένω μαζί της, εκτός άμα παντρευόμασταν. Και αυτό ήταν! Μετά από 2 εβδομάδες παντρευτήκαμε.

Και όχι μόνο μπορούσα να μένω μαζί της το βράδυ, σε περίπτωση που πάθαινε κρίση, αλλά η υπηρεσία κάλυπτε και όλα τα ιατρικά της έξοδα. Ήμουν χαρούμενος, ήταν και αυτή. Αλλά αυτή η χαρά δεν κράτησε και πολύ, όταν ο Frizzmaster παρατήρησε παράξενες συμπεριφορές από τη γυναίκα του.

41091

“Άρχισα να παρατηρώ πράγματα. Πήγαινε πολλές φορές τη μητέρα της στο γιατρό γιατί ήταν άρρωστη. Στην αρχή δεν είχα δώσει σημασία. Πήγαινε συχνά στο κέντρο της πόλης γιατί το τοπικό κατάστημα δεν είχε αυτό που χρειαζόταν. Και πάνω που άρχιζα να την υποπτεύομαι, μου δόθηκε εντολή να πάω στη Κορέα.

Έμεινα ένα χρόνο εκεί και μετά μου δόθηκε εντολή να πάω στο Τέξας. Εκεί έμαθα ακριβώς τι γινόταν, από τη μητέρα, τον αδερφό, τη θεία και το θείο της. Αυτή η γυναίκα είχε πάει με 60 άντρες, οι περισσότεροι στρατιώτες. Η δικαιολογία της προς την οικογένειά της ήταν «ο Frizzmaster είναι g@y και δεν θέλει να το παραδεχτεί. Για αυτό μου δείχνει με ποιους μπορώ να πηγαίνω, αφού ξέρει ότι είναι καθαροί.» Οπότε η τύπισσα με χρησιμοποιούσε σαν εισιτήριο για να πηγαίνει με οτιδήποτε ήταν αρσενικό.

Το κερασάκι στη τούρτα ήταν ότι δύο εβδομάδες μετά που έμαθα τα νέα, με πήρε για να μου εξομολογηθεί ότι με είχε κερατώσει…. μία φορά. Ο λόγος; Ήταν έγκυος και δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι ο πατέρας, δεδομένου ότι ήμουν σε άλλη πολιτεία εκείνη τη περίοδο… και ο πατέρας ήταν αφροαμερικανός. Και εγώ δεν είμαι από όσο ξέρω.»

515

Ξέρω, μοιάζει με σαπουνόπερα. Αλλά όπως και να χει, ήταν καιρός να αρχίσει ο Frizzmaster να σχεδιάζει την εκδίκησή του:

“Αρχικά πήγα σπίτι (χωρίς να το ξέρει) και πήρα οτιδήποτε δικό μου από το σπίτι, για να μην την αφήσω να τα πουλήσει όταν καταλάβαινε τι θα έκανα, και ξεκίνησα διαδικασίες διαζυγίου. Είδα τον φίλο της να οδηγάει το αμάξι μου. Ζήτησα βοήθεια από το θείο και τη θεία της για να το πάρω πίσω. Σταμάτησαν πίσω του στο πάρκινγκ και ο θείος της του ζήτησε να δει τα κλειδιά, και μόλις τα πήρε, μου έκανε νόημα να πλησιάσω. Πήγα κοντά, πήρα τα κλειδιά από τον θείο της, κοίταξα τον άντρα αυτόν και του είπα: «Γεια σου, με λένε Frizzmaster και αυτό είναι το αμάξι μου. Το παίρνω τώρα.» Έβγαλα από μέσα ότι δεν ήταν δικό μου, μπήκα στο αμάξι μου και έφυγα.

Από ότι κατάλαβα αργότερα, ζούσε μέσα στο σπίτι μου, έτρωγε το φαγητό μου, κοιμόταν στο κρεβάτι μου και φορούσε τα ρούχα μου. Και εκτός από αυτό, του έδινε τα λεφτά που της έστελνα κάθε μήνα για να πληρώσει δικαστικά έξοδα και διατροφή για το παιδί του.

Αυτό πόνεσε, αλλά ο Frizzmaster διατήρησε την ψυχραιμία του και άφησε το δικαστήριο να διαχειριστεί την κατάσταση:

Πέρασαν οι μήνες, ήρθε η ώρα για το δικαστήριο και ο δικηγόρος μου, μου σύστησε να διεκδικήσω όλη τη περιουσία μιας και ήταν ξεκάθαρη υπόθεση μοιχείας. Πήγαμε στο δικαστήριο και αυτή είχε κάνει το ίδιο πράγμα. Διεκδικούσε όλη τη περιουσία και αρνούνταν να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας. Είχα πάθει σοκ. Τα ακριβή λόγια του δικαστή ήταν «Συγγνώμη, αλλά χωρίς το τεστ πατρότητας, δεν μπορώ να εγκρίνω κανένα από τα δύο αιτήματα.» Οπότε και έγινε αναβολή της δίκης.»

6807

Σχεδόν 3 μήνες μετά και το δικαστήριο πλησίαζε. Μπήκα μέσα, βρήκα το δικηγόρο μου (που είχε μια δαιμονική λάμψη στα μάτια και πολύ σύντομα θα καταλάβαινα το γιατί).

Το δικαστήριο ξεκίνησε, και η δίκη άρχισε. Ο δικηγόρος μου ξεκίνησε μία σειρά ερωτήσεων προς τη γυναίκα μου, όπως: «Είναι ο πελάτης μου ο πατέρας του παιδιού; Πότε έμεινες έγκυος; Πού ήταν ο πελάτης μου εκείνη τη περίοδο; Ξέρεις ποιός είναι ο πατέρας του παιδιού; Σε έχει βοηθήσει ποτέ ο πατέρας του παιδιού;» Ουσιαστικά την στρίμωξε στη γωνία και έπρεπε ή να απαντήσει ειλικρινά ή να πει ψέματα και να δεχθεί τις ποινικές κυρώσεις για ψευδομαρτυρία. Απάντησε ειλικρινά (πάλι καλά για αυτήν) και η δίκη συνεχίστηκε. Προσπάθησε να βρομίσει το όνομά μου με ψευδείς κατηγορίες για τις $εξουαλικό μου προτιμήσεις και υποστήριξε ότι είχα σχέση με τον 18χρονο ανιψιό της.

Θυμήθηκα την στρατιωτική μου εκπαίδευση. Κοιτούσα ευθεία, σε ένα σημείο στο τοίχο πάνω από τον αριστερό ώμο του δικαστή, σταύρωσα τα χέρια μου και απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις, χωρίς να νευριάσω ή να πέσω στο επίπεδό της. Όσο περνούσε η ώρα φαινόταν στο πρόσωπό της η σύγχυση. Η δίκη τέλειωσε σχετικά γρήγορα.

Τελειώνοντας η δίκη, ο δικαστής κοίταξε μία τελευταία φορά τα χαρτιά του, μετά κοίταξε εμάς τους δύο. «Θέλετε κανείς να προσθέσει κάτι άλλο;» Η γυναίκα μου είπε πως έμενα με τους θείους της εκείνο τον καιρό και εγώ απλά κούνησα το κεφάλι καταφατικά. Τότε είπε τα πιο μεγαλειώδη λόγια που έχω ακούσει στη ζωή μου:

«Κοιτώντας τα αποδεικτικά στοιχεία και τις καταθέσεις, υπάρχει μόνο μία απόφαση που μπορώ να πάρω. Κύριε Frizzmaster εγκρίνω το αίτημά σας για αποκλειστική χρήση του οχήματος και της περιουσίας σας, λόγω μοιχείας. Κυρία Frizzmaster φαίνεστε πολύ επιθετική και διατεθειμένη να του ρίξετε κατηγορίες που δεν ισχύουν και επανειλημμένα προσπαθήσατε να μου μιλήσετε για να αλλάξω το αποτέλεσμα, κάτι που δεν σας τιμάει. Πλέον δεν έχετε κανένα δικαίωμα στην περιουσία του άντρα σας ή το όχημα.»

Η πρώην γυναίκα μου είχε το θράσος να ρωτήσει » Κ..κ. και που θα πάω; Πώς θα ζήσω;» Ο δικαστής την κοίταξε και της απάντησε «Λοιπόν , κυρία Frizzmaster, έχετε 30 μέρες για να λύσετε αυτό το θέμα, μετά δεν θα έχετε κανένα δικαίωμα να βρίσκεστε στο σπίτι αυτό.»

Τέλος καλό όλα καλά!

Φαίνεται πως όταν στέκεσαι στο ύψος σου και διατηρείς τη ψυχραιμία και τις αρχές σου, στο τέλος θα πάρεις αυτό που αξίζεις… όπως και αυτοί.

Credit: viralthread.com

Η φωτογραφία με την Γερμανίδα τουρίστρια που σαρώνει στο Facebook – Θα γελάτε μέχρι και το 2016! (PHOTO)

Για πολλά χρόνια μάζευε κάθε μονόλεπτο που έβρισκε στο δρόμο. Σήμερα ήρθε η ώρα να τα εξαργυρώσει.. Δείτε πόσα μάζεψε!