in

Αν νοσταλγείς τα παλιά παιχνίδια, θα δακρύσεις με αυτό το video

Πού είναι τα παλιά μας παιχνίδια; Τα παλιά ρομπότ αντικαθίστανται από τα καινούρια, και οι χειροποίητες ράγες στις οποίες κυλούσαν οι παλιές μινιατούρες τρένων πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Τα νέα παιχνίδια βρίσκονται στο επίκεντρο.

Λένε πως ο κάθε άνθρωπος είναι ερωτευμένος με την εποχή του, και δύσκολα μπορεί να ξεχάσει συνήθειες, μουσικές, γεύσεις και αρώματα από αυτήν.

Ένα vintage κατάστημα από το Ντάλας, το οποίο πουλάει παλιά παιχνίδια, δημιούργησε ένα «σπαρακτικό» video, για εμάς τους λίγο πιο μεγάλους και ερωτευμένους με την εποχή μας. Μια γλυκιά αναδρομή στο παρελθόν και στις οικογενειακές στιγμές, σήμερα θα μας κάνει λίγο πιο ευσυγκίνητους.

Στο video που ακολουθεί, ένας μπαμπάς και ένας γιος προς τιμήν του Halloween φτιάχνουν με τα πιο αγνά υλικά μια στολή ρομπότ. Η χειροτεχνία σε συνάφεια με τη φαντασία κάποτε ήταν ο κανόνας για την υλοποίηση μιας στολής, μιας αποκριάτικης μάσκας, ή μιας χριστουγεννιάτικης μπότας που συνηθίζαμε να φτιάχνουμε στις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Θυμάσαι τότε που ήσουν 5 χρονών;

Ναι, δίνουμε τόπο στο καινούριο, στο εξελιγμένο και στο πιο εντυπωσιακό, αλλά ας μην ξεχνάμε και εκείνο το παλιό παιχνίδι που μας μεγάλωσε και μας συντρόφευε στα πιο αθώα μας χρόνια.

Πηγή

Πώς θα βασανίσεις το καθένα από τα 12 Ζώδια;

ΝΕΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουμε 41 νεκρούς…