ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ-Ο Βαρουφάκης φτιάχνει κόμμα – Αποκαλεί ανόητο τον Τσίπρα και προχωράει στο παρασύνθημα

Ξεσπάθωσε πάλι ο πρώην υπουργός Οικονομικών

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γ. Βαρουφάκης λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τσίπρα και την ατάκα πως ο τεως υπουργός Οικονομικών είχε χάσει την αξιοπιστία του στις διαπραγματεύσεις.Ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε χωρίς περιστροφές πως ”ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ηγέτης του Αλέξης Τσίπρας άλλαξε τελείως Ρότα για να υιοθετήσει μια πολιτική χωρίς λογική”.

Προσέξτε πως ο τέως υπουργός Οικονομικών χρησιμοποιεί τις λέξεις ανόητος και λογική για να τις κολλήσει στον Πρωθυπουργό με στόχο να τον χαρακτηρίσει.Αφού δηλώνει πως ο Τσίπρας υιοθέτησε πολιτική χωρίς λογική αμέσως μετά το χοντραίνει με παρομοιώσεις και μεταφορές.

”Ο Αλέξης Τσίπρας μοιάζει με τον Σίσυφο που σπρώχνει την πέτρα στην κορυφή του λόφου”.

Και αμέσως μετά συμπληρώνει με νόημα πως ο ίδιος ως παιδί θεωρούσε ανόητο τον Σίσυφο γιατί εγώ απλά θα σταματούσα να σπρώχνω την πέτρα.Προχώρησε βέβαια και στην αναγκαία πρόσθεση πως ”δεν πιστεύω ότι έπρεπε να υπογράψουμε τη συμφωνία γιατί σε μερικούς μήνες το καράβι θα πέσει στα βράχια πάλι”.

Στην ίδια συνέντευξή τόνισε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο μεγαλοιδεατισμός του αφού αποκάλυψε πως στήνει ευρωπαϊκό κόμμα!

”Αντί να εμπλακώ σε μια προεκλογική καμπάνια που είναι λυπηρή και άκαρπη, θα παραμείνω πολιτικά ενεργός και ίσως περισσότερο από ό,τι τώρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο προσπαθώντας να στήσω ένα ευρωπαϊκό δίκτυο”.

Ο Βαρουφάκης επανέλαβε τη συμπάθεια του προς τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αποκλείοντας όμως συνεργασία λόγω δομικών διαφορών.Και βέβαια δεν παρέλειψε να προβλέψει πως στη Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές δεν θα σχηματιστεί πλειοψηφία για ένα λογικό και προοδευτικό πρόγραμμα.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜEΓAΛH ΠΡOΣOΧH: Τι πρέπει να ξέρεις για τη γρίπη A (H1Ν1)

Πoτε πρέπει να ζητήσεις ιατρική βoήθεια Eiναι μια ιoγενής λoiμωξη τoυ αναπνευστικoύ πoυ μoιάζει με τη συνηθισμένη επoχική γρiπη. Oφεiλεται σε έναν νέo υπoτυπo γρiπης...

Πώς να κρύψετε τις ευρυαγγείες και τις ραγάδες αυτό το καλοκαίρι

Μην κρύψετε τα πόδια σας αυτό το καλοκαίρι εξαιτίας των ραγάδων, των μελανιών και των ευρυαγγειών. Μπορείτε άνετα να φορέσετε κοντά σορτσάκια, μίνι φούστες...

Δείτε ΤΙ Συμβαίνει στο Σώμα εάν Τρώτε 2 Κουταλιές Έλαιο Καρύδας τη Μέρα!

Η Dr. Mary Newport έχει μια θεωρία ότι τα σωματίδια κετόνης, τα οποία παράγει το σώμα όταν χωνεύει το έλαιο καρύδας, μπορεί να αποτελούν...
close