ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ-Ο Βαρουφάκης φτιάχνει κόμμα – Αποκαλεί ανόητο τον Τσίπρα και προχωράει στο παρασύνθημα

Ξεσπάθωσε πάλι ο πρώην υπουργός Οικονομικών

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γ. Βαρουφάκης λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τσίπρα και την ατάκα πως ο τεως υπουργός Οικονομικών είχε χάσει την αξιοπιστία του στις διαπραγματεύσεις.Ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε χωρίς περιστροφές πως ”ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ηγέτης του Αλέξης Τσίπρας άλλαξε τελείως Ρότα για να υιοθετήσει μια πολιτική χωρίς λογική”.

Προσέξτε πως ο τέως υπουργός Οικονομικών χρησιμοποιεί τις λέξεις ανόητος και λογική για να τις κολλήσει στον Πρωθυπουργό με στόχο να τον χαρακτηρίσει.Αφού δηλώνει πως ο Τσίπρας υιοθέτησε πολιτική χωρίς λογική αμέσως μετά το χοντραίνει με παρομοιώσεις και μεταφορές.

”Ο Αλέξης Τσίπρας μοιάζει με τον Σίσυφο που σπρώχνει την πέτρα στην κορυφή του λόφου”.

Και αμέσως μετά συμπληρώνει με νόημα πως ο ίδιος ως παιδί θεωρούσε ανόητο τον Σίσυφο γιατί εγώ απλά θα σταματούσα να σπρώχνω την πέτρα.Προχώρησε βέβαια και στην αναγκαία πρόσθεση πως ”δεν πιστεύω ότι έπρεπε να υπογράψουμε τη συμφωνία γιατί σε μερικούς μήνες το καράβι θα πέσει στα βράχια πάλι”.

Στην ίδια συνέντευξή τόνισε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο μεγαλοιδεατισμός του αφού αποκάλυψε πως στήνει ευρωπαϊκό κόμμα!

”Αντί να εμπλακώ σε μια προεκλογική καμπάνια που είναι λυπηρή και άκαρπη, θα παραμείνω πολιτικά ενεργός και ίσως περισσότερο από ό,τι τώρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο προσπαθώντας να στήσω ένα ευρωπαϊκό δίκτυο”.

Ο Βαρουφάκης επανέλαβε τη συμπάθεια του προς τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αποκλείοντας όμως συνεργασία λόγω δομικών διαφορών.Και βέβαια δεν παρέλειψε να προβλέψει πως στη Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές δεν θα σχηματιστεί πλειοψηφία για ένα λογικό και προοδευτικό πρόγραμμα.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με δυο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα φτιάχνει το καλύτερο πρωινό όλων των εποχών!

Η συνταγή είναι πολύ απλή και εύκολη… Χρειάζεσαι μόνο δύο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα.! Και ακολουθείς τις παρακάτω φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα; Οι πιο γευστικοί τηγανήτες που έφαγες ποτέ!

Με Μόλις 3 Υλικά θα Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα στο Πρόσωπο, για Πάντα!

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι ένα κοινό πρόβλημα για πολλές γυναίκες, ενώ αρκετές από αυτές ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια για την απομάκρυνσή τους. Πρέπει να...

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες γκριμάτσες την ώρα του… οργασμού

Η ικανοποίηση που συνοδεύει έναν οργασμό δεν μπορεί να παραμείνει... κρυφή και αντανακλάται στο πρόσωπο. Έχετε ρωτήσει ποτέ το σύντροφό σας ποια γκριμάτσα κάνετε την...
close