ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από Χατζηνικολάου για Βαρουφάκη

Άγριο «χώσιμο» και μία μεγάλη αποκάλυψη που θα προκαλέσει ντόρο από τον έγκριτο…
δημοσιογράφο στο κεντρικό δελτίο του Star για τον πρώην υπουργό των οικονομικών!

Τι κι αν έχουμε νέα συμφωνία με σκληρά μέτρα;

Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα είναι και πάλι ο Γιάννης Βαρουφάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του ότι σκεφτόταν από την πρώτη μέρα το Grexit.

Αυτό, όμως, ήταν μόνο η αρχή, καθώς το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου προέβη σε μία αποκάλυψη για τον πρώην υπουργό οικονομικών που θα συζητηθεί πάρα πολύ και κυρίως θα μας απασχολήσει μάλλον εντόνως το επόμενο διάστημα.

Ειδικά αν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, ανασχηματισμός και αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ…

Θυμίζουμε πως ο Βαρουφάκης σε συνέντευξή του σήμερα ανέφερε ότι από την πρώτη μέρα σκεφτόταν την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ενώ για το αν είχαν γίνει οι ανάλογες προετοιμασίες, είπε:

“Η απάντηση είναι ναι και όχι. Είχαμε μια μικρή ομάδα, ένα «πολεμικό συμβούλιο» εντός του υπουργείου, περίπου πέντε ατόμων που έκαναν το εξής: επεξεργαζόμασταν στη θεωρία όλα όσα θα έπρεπε να γίνουν (για να προετοιμαστούμε για το ενδεχόμενο Grexit). Είναι ένα όμως να το κάνεις αυτό σε επίπεδο 4-5 ατόμων και τελείως διαφορετικό να προετοιμάζεις μια χώρα γι΄ αυτό το ενδεχόμενο. Για να προετοιμαστεί η χώρα έπρεπε να ληφθεί διοικητική απόφαση, και αυτή η απόφαση δεν ελήφθη ποτέ”.

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βαρουφάκης δεν είναι απλά φανατικός υποστηρικτής ενός Grexit, αλλά θέλει να γίνει και ηγέτης ενός κόμματος που θα το επιδιώξει!

Αυτό ανέφερε, τουλάχιστον, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος τόνισε πως τις τελευταίες ώρες μαθαίνει ότι υπάρχουν σκέψεις για δημιουργία κόμματος από τον πρώην υπουργό!

Μάλιστα, λίγο αργότερα, πρόσθεσε (χωρίς να το σχετίζει άμεσα) ότι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες στην Ελλάδα, που επεδίωκαν το Grexit, είναι πρόθυμοι να στηρίξουν ένα νέο κόμμα υπέρ της δραχμής!
Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε δε, πως ηγέτης αυτού του κόμματος δε θα είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης…

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Πλάτη του πρήστηκε και γέμισε Τρύπες. Μόλις δείτε ΤΙ το προκάλεσε, θα Ανατριχιάσετε!

Τρομακτικές εικόνες έχουν έρθει στην δημοσιότητα και δείχνουν έναν άντρα με 7 τρύπες στην πλάτη του, μετά από ατύχημα με την θεραπεία με βεντούζες...

Το φυσικό Αυτό Ρόφημα είναι πιο αποτελεσματικό στην μείωση της πλάκας χωρίς όλα τα επιβλαβή χημικά των στοματικών διαλυμάτων.

Το ξέπλυμα με στοματικό διάλυμα είναι κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας πολλών. Η στοματική υγιεινή είναι σημαντική, αλλά αν δεν προσέχετε, το στοματικό διάλυμα μπορεί...

Αυτή η φρικτή ανακάλυψη των γιατρών είναι ακριβώς ο λόγος για να καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας.

Λένε πως ο πόνος του αυτιού είναι ο χειρότερος που έχει να υποφέρει ο άνθρωπος. Όσο για την αιτία του πόνου, πολλές φορές είναι...
close