Βλέπετε το λούτρινο μαιμουδάκι; Παρακολουθείστε τι κάνει ο γορίλας σε αυτό. Απίθανο!

Η Κοκό είναι ένας διάσημος θηλυκός γορίλας πολύ αγαπητός σε όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με την εκπαιδεύτρια του την  Francine Patterson, η  Κοκό μπορεί να καταλάβει 1000 νοηματικές λέξεις και περίπου 2.000 αγγλικές λέξεις.

Εδώ και καιρό η Κοκό μέσα από νοήματα που κάνει στην εκπαιδεύτρια της  εκφράζει την επιθυμία να αναθρέψει ένα μωρό και να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Όπως θα δείτε στο υπέροχο  βίντεο παρά κάτω, υπάρχουν πολλές  ενδείξεις πως η Κοκό θα μπορούσε να διδάξει στο μωρό της την νοηματική γλώσσα που και η ίδια κατέχει, ανοίγοντας έτσι νέους ορίζοντες στην έρευνα που έχει στόχο την επικοινωνία μεταξύ των ειδών.

Η Κοκό είναι από τα ελάχιστα ζώα που μπορεί να έχει το δικό της κατοικίδιο. Την ημέρα των γενεθλίων της ,τον Ιούλιο του 1984, διάλεξε μόνη της ένα γατάκι ανάμεσα στα αδελφάκια του.

Η Κοκό ξεχώρισε ένα γκρι αρσενικό Manx, και το ονόμασε All Ball. H Francine είπε ότι η Κοκό φρόντιζε το γατάκι σαν να ήταν το δικό της μωρό .

Δείτε την Κοκό να επικοινωνεί με  το παιχνίδι- μωρό  σε αυτό το καταπληκτικό βίντεο και θαυμάστε αυτό το πανέξυπνο,όμορφο πλάσμα. Έχω εντυπωσιαστεί πολύ από το δυνατό μητρικό ένστικτό της.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το λαχανικό που κάνει τον ιδρώτα να μυρίζει άσχημα!

Είναι νόστιμο και θρεπτικό, όμως μπορεί να εντείνει την άσχημη μυρωδιά του ιδρώτα. Η κακοσμία του σώματος οφείλεται εν μέρει στα γονίδια που ελέγχουν την...

Ανδρες προσοχή: 15 σημάδια που «χτυπούν καμπανάκι» για καρκίνο!

Νιώθετε πόνο στο στομάχι και τάσεις μελαγχολίας; Εχετε απώλεια βάρους ήλίγο αίμα; Δείτε τα 15 συμπτώματα οι άντρες πρέπει να ελέγξουν ως πιθανές αιτίες...

Έτσι θα απομακρύνετε την οσμή από μούχλα στο σπίτι

Μία από τις πιο επίμονες και δύσκολες για την απομάκρυνσή τους οσμές στο σπίτι είναι η χαρακτηριστική μυρωδιά της μούχλας. Πολλοί άνθρωποι την περιγράφουν...
close