in

Γεννήθηκε μωρό με κεφάλι ενήλικα! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η μικρή Lydia Rankin όταν γεννήθηκε, κανείς δεν περίμενε πως θα ζούσε. Ήρθε στον κόσμο με κεφάλι ενήλικα, υποβλήθηκε σε περισσότερες από 40 επεμβάσεις, αλλά τελικά χαμογελά.

PAY-Lydia-Rankin-rare-condition-over-sized-head

PAY-Lydia-Rankin-rare-condition-over-sized-head (1)

PAY-Lydia-Rankin-rare-condition-over-sized-head (2)

Τώρα, είναι 4 χρονών και ζει μία φυσιολογική ζωή, αντιμετωπίζοντας βέβαια καθημερινά, την πάθηση με την οποία γεννήθηκε. Είναι μαχήτρια ζωής και το αποδεικνύει το πάθος της για ζωή. Οι γονείς της, Ruth και Paul, τους πρώτους μήνες της κύησης στο άκουσμα των άσχημων νέων σάστισαν. Στις είκοσι εβδομάδες που η Ruth ήταν έγκυος, ο γιατρός της πρότεινε πως θα έπρεπε να κάνει έκτρωση, αλλά τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, αρνήθηκαν.

PAY-Lydia-Rankin-rare-condition-over-sized-head (5) - Αντιγραφή

PAY-Lydia-Rankin-rare-condition-over-sized-head (3)

PAY-Lydia-Rankin-rare-condition-over-sized-head (4)

Η κατάστασή της, ‘Alobar’ ολοπροσεγκεφαλία, σημαίνει ότι οι δύο μπροστά λοβοί του εγκεφάλου της, δε διαχωρίστηκαν κατά την ανάπτυξη και έτσι, δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει. Έχει επίσης υδροκεφαλία, η οποία πρόκειται για συσσώρευση υγρού. Δεν είναι σε θέση να κουνήσει τα χέρια και τα πόδια της, ούτε μεταδίδονται μηνύματα στον εγκέφαλό της. Η μαμά της Ruth λέει, παρά ταύτα, ότι εξακολουθεί να χαμογελά και να αγαπά τη ζωή.

Δείτε το βιντεο:

10 Είδη Ποδιού και τι Λένε για Σένα.

Οι τρεις στάσεις για να τον τρελάνεις τελείως!