in

Δείτε την αντίδραση του δολοφόνου, όταν του είπαν LIVE ότι βρέθηκε το πτώμα του θύματός του

Τη στιγμή της συνέντευξης κανείς δεν υποπτευόταν ότι αυτός ο μαθητής με τα φουντωτά μαλλιά που έμενε δίπλα από το θύμα, θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για την εξαφάνισή της.

Αργότερα αποκαλύφθηκε πως το 2011, ο Stephen McDaniel στραγγάλισε την συμμαθήτριά του στο τμήμα Νομικής του πανεπιστημίου Mercer.

Μόλις άκουσε ότι το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε, ο McDaniel κατέρρευσε, άρχισε να φρικάρει και επαναλάμβανε ότι «δεν ήξερε κανέναν που να ήθελε να της κάνει κακό».

Το στιγμιότυπο έβαλε σε υποψίες πολλούς θεατές – ήταν η αντίδρασή του αυθεντική επειδή έμαθε πως η φίλη του είχε πεθάνει ή ήταν το θέατρο ενός δολοφόνου στα πρόθυρα να αποκαλυφθεί;

Λίγο μετά τη συνέντευξη, η αστυνομία συνέλαβε τον McDaniel ως ύποπτο για τον φόνο και αργότερα ομολόγησε ότι τρύπωσε στο δωμάτιο της Giddings φορώντας μάσκα και γάντια και τη σκότωσε. Επί μήνες την κατασκόπευε μέσω μιας κάμερας που είχε η κοπέλα στον υπολογιστή της…

δολοφονος1

Έβαλε το άψυχο σώμα της στην μπανιέρα, γύρισε στο διαμέρισμά του – στη διπλανή πόρτα -, επέστρεψε και… την διαμέλισε! Κομμάτια από τον κορμό της τα πέταξε στα σκουπίδια και αμέσως μετά συμμετείχε στην έρευνα για την εύρεσή της.

Ο McDaniel καταδικάστηκε σε ισόβια.

Πηγή

ΦΟΒΕΡΟ! Έφτιαξε τον «σκαραβαίο» των ονείρων του!

Την κορόιδευαν για χρόνια επειδή δεν είχε μαλλιά και δόντια, αν δείτε όμως που έχει φτάσει σήμερα…