Δείτε την νέα θρησκεία που νομιμοποιήθηκε, να τραβάτε τα μαλλιά σας…

Τεράστια επιτυχία για την θρησκεία του Ιπτάμενου τέρατος από μακαρόνια, αφού νομιμοποιήθηκαν οι βαπτίσεις και οι γάμοι που πραγματοποιούν οι «ιερείς» του! Δεν πρόκειται για πλάκα, αλλά για μία πραγματικότητα, αφού η θρησκεία αυτή «ανθεί» στη Νέα Ζηλανδία.
Γράφει η ιπτάμενη Ευγενία Κουντούρη
Οι πιστοί που λατρεύουν ένα ιπτάμενο τέρας από μακαρόνια, φοράνε στο κεφάλι ένα σουρωτήρι και μάλιστα έχουν καταφέρει να μπορούν να φωτογραφίζονται με αυτό για κρατικά έγγραφα, όπως άδεια οδήγησης και διαβατήριο!

Αποκαλούν το τέρας «the noodle one» ενώ οι πιστοί της θρησκείας ονομάζονται «pastafarians». Η θρησκεία έχει τις ρίζες της στην Αμερική, όμως δεν έγινε ποτέ εκεί τόσο δημοφιλής όσο στη Νέα Ζηλανδία όπου το ιπτάμενο τέρας από μακαρόνια έχει πλέον εκατοντάδες πιστούς.
Η θρησκεία δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2005 από τον Μπόμπι Χέντερσον ως παρωδία, για να διδαχθεί στα Αμερικάνικα σχολεία μαζί με την εξέλιξη. ο Χέντερσον, έστειλε μία ανοιχτή επιστολή στο Συμβουλίου Εκπαίδευσης της πολιτείας του Κάνσας, όπου υποστήριξε πως το Σύμπαν δημιουργήθηκε από μία μάζα από σπαγγέτι και δύο κεφτέδες, που ονόμασε Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας.

Η πασταφαριανική εκδοχή του παραδείσου περιέχει ένα ηφαίστειο μπύρας και ένα εργοστάσιο στρίπερ. Στην κόλαση η μπύρα είναι χαλασμένη και οι στρίπερ έχουν σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ΔΙΑΙΤΑ που θα λατρέψεις!! – Έτσι θα χάσεις 10 κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα!!

Η δίαιτα του γρήγορου μεταβολισμού ή αλλιώς όπως είναι και ο αγγλικός της τίτλος The Fast Metabolism Diet, της αμερικανίδας διαιτολόγου, Haylie Pomroy, υπόσχεται...

Ξυπνάτε συχνά στη διάρκεια της νύχτας; Δείτε από τι κινδυνεύετε

Οι άνθρωποι που ξυπνούν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας, δηλαδή υποφέρουν από κατακερματισμό του ύπνου, εμφανίζουν αλλαγές στον εγκέφαλό τους, οι οποίες...

13 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν έχετε κακή διάθεση

13 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν έχετε κακή διάθεση Πάντα θα είσαι τα πάντα σε κάποιον. Το χαμόγελό σου θα κάνει κάποιον χαρούμενο ακόμη και...
close