Εκπληκτικό βίντεο Έχετε ξαναδεί τόσο οργανωμένο ληστή;

Ένας ληστής αποφάσισε να εισβάλλει σε κοσμηματοπωλείο στη Μόσχα και προσπάθησε να χρησιμοποιήσει κάθε λογής τεχνάσματα προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τις κάμερες, αλλά και να μην ενεργοποιήσει τον συναγερμό (vid)

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου διαδραματίστηκε κάπου στη Μόσχα μια από τις πιο παράξενες, αλλά και αστείες ληστείες που έχουν καταγραφεί ποτέ από το κύκλωμα ασφαλείας.

Ένας ληστής που από ότι φαίνεται είχε σχεδιάσει τα πάντα με μεγάλη λεπτομέρεια, προσπάθησε να ακολουθήσει κατά γράμμα το περίπλοκο σχέδιο του.

Το σχέδιο περιλάμβανε εκτός από κουκούλα, ένα καλάμι ψαρέματος και έναν σάκο με αντανακλαστική ταινία, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τις κάμερες ασφαλείας! Ο ληστής αρχικά πλησίασε τη γυάλινη πόρτα και προσπάθησε, με απόλυτο επαγγελματισμό, να παραβιάσει την κλειδαριά, πράγμα που κατάφερε.

Όταν άνοιξε την πόρτα του καταστήματος ήλθε αντιμέτωπος με τον συναγερμό και για να επισπεύσει το έργο του επιστράτευσε το καλάμι ψαρέματος για να αρπάξει τα κοσμήματα. Κάπου εδώ τα πράγματα δυσκόλεψαν, αφού το καλάμι δεν έφτανε τα ακριβά κομμάτια, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποκαλύψει έναν ακόμη καλά κρυμμένο άσσο στον μανίκι του, τον αυτοσχέδιο σάκο με αντανακλαστική ταινία που θα τον βοηθούσε να αποφύγει την ενεργοποίηση του συναγερμού.

Τελικά, δεν χρειαζόταν τόση φασαρία, καθώς το κοσμηματοπωλείο δεν διέθετε καν συναγερμό.

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

10 Απλοί Τρόποι για να Ενεργοποιήσετε το Μεταβολισμό σας!

Ο κανόνας των 400 θερμίδων Κάθε φορά που γευματίζουμε, ο οργανισμός μπορεί να αξιοποιήσει μόνο 400 θερμίδες. Οι υπόλοιπες δεν καίγονται αλλά αποθηκεύονται σαν λίπος....

Αυτές οι 10 ασθένειες μπορούν να σας σκοτώσουν μέσα σε μία μέρα! (Video)

Η σκέψη του να ξυπνήσετε μια μέρα χωρίς συμπτώματα και μέχρι να έρθει το άλλο πρωί να είστε στα πρόθυρα του θανάτου από κάποια...

Άφθες στο στόμα: Πώς θα απαλλαγείτε από τις επώδυνες πληγές

Οι άφθες ή άφτρες, οι μικρές πληγές (έλκη) με στρογγυλό σχήμα, λευκοκίτρινη επιφάνεια και ερυθρή περιφέρεια, είναι το πιο συχνό νόσημα του στόματος. Το κύριο...
close