Εκπληκτικό βίντεο Έχετε ξαναδεί τόσο οργανωμένο ληστή;

Ένας ληστής αποφάσισε να εισβάλλει σε κοσμηματοπωλείο στη Μόσχα και προσπάθησε να χρησιμοποιήσει κάθε λογής τεχνάσματα προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τις κάμερες, αλλά και να μην ενεργοποιήσει τον συναγερμό (vid)

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου διαδραματίστηκε κάπου στη Μόσχα μια από τις πιο παράξενες, αλλά και αστείες ληστείες που έχουν καταγραφεί ποτέ από το κύκλωμα ασφαλείας.

Ένας ληστής που από ότι φαίνεται είχε σχεδιάσει τα πάντα με μεγάλη λεπτομέρεια, προσπάθησε να ακολουθήσει κατά γράμμα το περίπλοκο σχέδιο του.

Το σχέδιο περιλάμβανε εκτός από κουκούλα, ένα καλάμι ψαρέματος και έναν σάκο με αντανακλαστική ταινία, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τις κάμερες ασφαλείας! Ο ληστής αρχικά πλησίασε τη γυάλινη πόρτα και προσπάθησε, με απόλυτο επαγγελματισμό, να παραβιάσει την κλειδαριά, πράγμα που κατάφερε.

Όταν άνοιξε την πόρτα του καταστήματος ήλθε αντιμέτωπος με τον συναγερμό και για να επισπεύσει το έργο του επιστράτευσε το καλάμι ψαρέματος για να αρπάξει τα κοσμήματα. Κάπου εδώ τα πράγματα δυσκόλεψαν, αφού το καλάμι δεν έφτανε τα ακριβά κομμάτια, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποκαλύψει έναν ακόμη καλά κρυμμένο άσσο στον μανίκι του, τον αυτοσχέδιο σάκο με αντανακλαστική ταινία που θα τον βοηθούσε να αποφύγει την ενεργοποίηση του συναγερμού.

Τελικά, δεν χρειαζόταν τόση φασαρία, καθώς το κοσμηματοπωλείο δεν διέθετε καν συναγερμό.

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με τα Μάτια αυτής της Γυναίκας και οι Επιστήμονες ΔΕΝ μπορούν να το εξηγήσουν…

Βλέπετε το πράσινο όπως το βλέπουμε και εμείς; Μερικές φορές, μας απασχολούν τέτοια ερωτήματα, αφού έχουμε συμφωνήσει να χρησιμοποιούμε τα ονόματα των χρωμάτων όπως...

Πέντε χρήσεις του αλουμινόχαρτου που σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Όπως έχουμε παρουσιάσει και σε παλαιότερα άρθρα μας, το αλουμινόχαρτο είναι από τα πιο ευέλικτα υλικά που έχουμε στο σπίτι μας, με απίστευτες χρήσεις...

10 Φοβερά κόλπα με το ξύδι που θα σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. (Βίντεο)

Το ξίδι είναι ένα από εκείνα τα προϊόντα που το έχουμε υποτιμήσει. Πιστεύουμε ότι χρησιμεύει μόνο για να δώσουμε γεύση σε σαλάτες αλλά στην...
close