Εσείς θα αντιδρούσατε εάν βλέπατε μια γυναίκα να χτυπά τον σύντροφό της;

Τις αντιδράσεις του κόσμου μπροστά σε μια βίαιη επίθεση μιας γυναίκας εναντίον ενός άνδρα κατέγραψε η κάμερα του BBC three, στα πλαίσια μιας νέας εκπομπής που θα έχει θέμα την βία κατά ανδρών και γυναικών.

Το βρετανικό δίκτυο έβαλε δύο ηθοποιούς να αρχίσουν να διαπληκτίζονται δημοσίως σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Στην πρώτη περίπτωση ο άνδρας εμφανίζεται να απειλεί την γυναίκα και να την χαστουκίζει, ενώ στην δεύτερη, η γυναίκα είναι αυτή που βιαιοπραγεί εναντίον του άνδρα. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολίτες παρενέβησαν άμεσα στην κακοποίηση της γυναίκας, όμως όταν οι ρόλοι αντιστράφηκαν, κανείς δεν έδωσε σημασία.

«Άφησε την ήσυχη! Την χαστούκισες; Άφησέ την ήσυχη. Είσαι καλά αγάπη;», ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει στο πρώτο κοινωνικό πείραμα, κατά το οποίο θύτης ήταν ο άνδρας και θύμα η γυναίκα.

Αυτόπτες μάρτυρες από την δεύτερη φάση του κοινωνικού πειράματος δήλωσαν πως κατάλαβαν πως ο διαπληκτισμός είχε ξεφύγει από τα όρια, όμως δεν θεώρησαν πως επρόκειτο για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόμοια κοινωνικά πειράματα έχουν λάβει χώρα και στο παρελθόν. Πέρυσι, βίντεο που έδειχνε γυναίκα να χτυπά τον σύντροφό της δημοσίως έκανε τον γύρο του διαδικτύου, καθώς προκάλεσε αίσθηση ότι κανείς δεν προσπάθησε να την σταματήσει.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

12 Αγαπημένοι Έλληνες σταρ και τα «παιδιά» τους, σε μια «Σπάνια» φωτογραφική Συλλογή!

Είπαμε , άλλες εποχές , καλύτερες όπως και να το δεις!Ίσα ίσα που οι σταρ επεδίωκαν κιόλας να φωτογραφηθούν με τα παιδιά τους! Με πρώτη...

Τεράστια προσοχή: Αν δείτε αυτό το σημάδι πάνω σας τρέξτε αμέσως στον γιατρό! Δείτε από τι κινδυνεύεται…

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο το να έχετε στο δέρμα σας τουλάχιστον ένα κόκκινο σημάδι. Τα σημάδια αυτά είναι μικρά και έχουν ένα βαθυκόκκινο χρώμα, ενώ...

Σπάει ένα αυγό και το ρίχνει μέσα σε ένα σελοφάν… Ο λόγος που το κάνει….!!!

Το βράσιμο ενός αυγού είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος μαγειρέματος ενός αυγού. Το μαγείρεμα του αυγού μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά στην πραγματικότητα είναι...
close