in

Εφτά συλλήψεις στο Παρίσι – Δύο νεκροί – Έπιασαν ημίγυμνο άντρα

Πληροφορίες και για τρίτο νεκρό, δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τον εισαγγελέα – Παραμένουν άγνωστες οι ταυτότητες νεκρών και συλληφθέντων, ενώ όλοι προσπαθούν να επιβεβαιώσουν αν στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί βρισκόταν ο τρομοκράτης Αμπντέλ Χαμίντ Αμπααούντ, εγκέφαλος των επιθέσεων της Παρασκευής – Μία γυναίκα καμικάζι ανατινάχθηκε κατά την επιχείρηση

Με δύο νεκρούς και επτά συλληφθέντες ολοκληρώθηκε η ευρεία αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο πρόαστιο Σεν Ντενί του Παρισιού, σε διαμέρισμα όπου βρίσκονταν «ταμπουρωμένοι» τρομοκράτες.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 05:20 τα ξημερώματα και ολοκληρώθηκε περί τις 12:30 (ώρα Γαλλίας). Ωστόσο, πάνοπλοι αστυνομικοί παρέμειναν στην περιοχή, αναζητώντας κάθε πιθανό ίχνος.

Οι αρμόδιες αρχές αρνούνται να δώσουν στοιχεία για τους συλληφθέντες και τους νεκρούς, ενώ το μεγάλο ερώτημα είναι αν στο διαμέρισμα βρισκόταν και ο «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων της περασμένης Παρασκευής στη γαλλική πρωτεύουσα, Αμπτέλ Χαμίντ Αμπααούντ, για τον οποίο προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί αν βρισκόταν στο κτίριο της Rue du Corbillon, στην Place Jean Jaures, πολύ κοντά στο Stade de France.

Σε μια εικόνα που έκανε το γύρο των διεθνών ΜΜΕ, πάνοπλοι Γάλλοι αστυνομικοί έβγαλαν από το κτίριο έναν άντρα, ημίγυμνο και δεμένο πισθάγκωνα, με τα μέσα ενημέρωσης να πιθανολογούν ότι επρόκειτο για τον τελευταίο από τους υπόπτους που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο.

Paris-police-raid
Πηγή

Νέος σεισμός στη Λευκάδα χωρίς νερό και δρόμους πολλές περιοχές!

Γιατί οι γάτες φοβούνται τόσο πολύ τα αγγούρια;