in

ΕPΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ! Τι θα φέρει το Φθινόπωρο στα 12 ζώδια;;

ΔΕΙΤΕ το ζώδιο σας – ‘Ερχονται ΜΕΓΑΛΟΙ έρωτες…

Ο ερωτας γίνεται στοχαστικός αυτό το φθινόπωρο, χάρη στην ανάδρομη πορεία του ερμή μέσα στο ζωδιο του ζυγου. Ταυτοχρονα, δύο εκλείψεις θα σας αφήσουν στο έλεος κάποιων αλλαγών όσον αφορά την ταυτότητά σας μέσα σε μία σχέση.

Ευτυχώς, το πιθανότερο είναι να βγείτε από όλο αυτό αλώβητοι. Αν παντρεύεστε, η 1η Νοεμβρίου είναι η καλύτερη ημερομηνία γαμου για αυτό το φθινόπωρο! Οι πλανήτες σας ευνοούν.

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά:

κριος

Το πάθος οδηγεί στο μονοπάτι της προοπτικής αυτό το φθινόπωρο. Η δύσκολη σεληνιακή έκλειψη στο ζωδιο σας στις 8 Οκτωβρίου, θα φέρει μία καθοριστική στιγμή στη ζωή σας. Αν έχετε βαρεθεί να συμβιβάζεστε εξαιτίας καταστάσεων μέσα στη σχέση, τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν –και δεν θα είναι όμορφο. Στις 4 Οκτωβρίου, ο ερμής γυρίζει ανάδρομος στον τομέα του χάρτη σας που κυβερνά το βάθος και την οικειότητα, αλλά στις 10 Οκτωβρίου θα επιστρέψει στον τομέα των σχέσεων. Τα καλά νέα είναι πως στις 25 του μηνός θα είστε έτοιμοι να επανεκτιμήσετε την ερωτική σας ζωή και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Τα άσχημα νέα; Οι προσαρμογές αυτές θα είναι έντονες και μεγάλες.

ταυρος

Μία καινούρια αρχή στον γάμο ή σε μία σοβαρή σχέση είναι πιθανή μετά την έκλειψη ηλίου στον τομέα των σχέσεων στις 23 Οκτωβρίου. Το νέο ξεκίνημα θα γίνει ακόμα πιο γλυκό με την είσοδο της αφροδίτης στο ίδιο κομμάτι του χάρτη σας την ίδια μέρα. Αν βλέπετε κάποιον, είναι πιθανό να σκεφτείτε το γάμο –ή τουλάχιστον να επισημοποιήσετε την δέσμευσή σας. Στις 27 Οκτωβρίου και 14 Δεκεμβρίου, η ημέρα θα έχει παραμυθένιες δυνατότητες. Αν παντρεύεστε, η 1η Νοεμβρίου είναι η ιδανικότερη μέρα.

δίδυμοι 

Θα υπάρξει περισσότερο δράμα στη ζωή σας από όσο θα θέλατε. Ο ερμής, ο κυβερνήτης σας, γυρίζει ανάδρομος στις 4 Οκτωβρίου, και στις 10 του μηνός επιστρέφει στον τομέα του έρωτα, προκαλώντας το χάος. Μέχρι τις 25 Οκτωβρίου θα έχετε αμφιβολίες για κάθε απόφαση που έχετε πάρει τον τελευταίο καιρό για την ερωτική σας ζωή. Είστε με το σωστό άτομο; Έπρεπε να δώσετε στον πρώην σας άλλη μία ευκαιρία; Γιατί δεν σας καταλαβαίνει και δεν σας ακούει; Αυτές είναι μόνο λίγες από τις χιλιάδες ερωτήσεις που θα κάνετε στον εαυτό σας αυτή τη περίοδο. Ευτυχώς, η ερωτική αφροδίτη, θα βρίσκεται στον τομέα του έρωτα από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου, για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε σωστά οτιδήποτε συμβεί στον τομέα της επικοινωνίες. Τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα στις 8 και 11 Οκτωβρίου. Όμως στις 17 Οκτωβρίου και μετά τις 21 Νοεμβρίου, οι καταστάσεις θα γίνουν ευχάριστες!

καρκινος

Υπάρχουν άπειρες δυνατότητες για εσάς αυτό το φθινόπωρο όσον αφορά τον ερωτα και τις σχέσεις. Το κλειδί για να εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια είναι να αναγνωρίσετε πως εσείς έχετε τα ηνία. Μέχρι που είστε διατεθειμένοι να φτάσετε για να ανακαλύψετε την αγάπη; Αν είστε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα παραπάνω, τότε θα ανταμειφθείτε. Τα γεγονότα μετά τις 23 Οκτωβρίου θα έχουν να κάνουν με την ανταμοιβή σας. Οι καλύτερες ημέρες για ερωτα είναι την 1η Νοεμβρίου και στις 12. Είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση; Από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, θα παλέψετε με νύχια και με δόντια για να διατηρήσετε τη δομή της σχέσης σας.

λεων

Ο ερωτας γίνεται το επίκεντρο της προσοχής για εσάς προς το τέλος του φθινοπώρου –εκεί δηλαδή που ξεκινά το κρύο και χρειάζεστε μία αγκαλιά. Στις 16 Νοεμβρίου, η αφροδίτη περνά στον 5ο οικο σας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Επίσης, η νεα σεληνη θα λάμψει στον ίδιο τομέα του χάρτη σας στις 21 Νοεμβρίου. Όλα αυτά σηματοδοτούν υπέροχες πιθανότητες για εσάς και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Αν είστε ελεύθεροι, είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσετε να βγαίνετε με το άτομο που κάνει τα πόδια σας να τρέμουν. Αν είστε σε σχέση, πρόκειται να αναζωογονηθεί. Στις 4 Δεκεμβρίου θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, χάρη στην αφροδίτη και τον δία που θα σχηματίσουν μία υπέροχη όψη στο ζωδιο σας.

παρθενος

Με τον ερμή ανάδρομο στο ζωδιο του ζυγου από τις 10 έως τις 25 Οκτωβρίου, θα περάσετε αρκετό χρόνο αμφισβητώντας και επανεκτιμώντας τι είναι αυτό που φέρνει ο καθένας στη σχέση, όσον αφορά τα οικονομικά. Ο συγκεκριμένος τομέας θα γίνει αρκετά εριστικός στην σεληνιακή έκλειψη που θα λάβει χώρα στις 8 Οκτωβρίου, καθώς και στις 11. Προσπαθήστε να μην κάνετε μεγάλο θέμα τα χρήματα και τις οικονομικές σας πηγές προσπαθώντας να καλύψετε το κύριο θέμα: αν νιώθετε πως σας εκτιμούν μέσα στη σχέση. Είστε ελεύθεροι; Από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, η σεξουαλική σας διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο και θα έχετε πλέον το κίνητρο να βρείτε κάποιον για να μοιραστείτε τον ερωτα.

ζυγος

Τα καλά νέα για εσάς τους ζυγους, είναι πως από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, θα είστε πιο όμορφοι από ποτέ. Θα μαγνητίζετε τους πάντες και αν υπάρχει κάποιος που σας ενδιαφέρει, δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί. Τα άσχημα νέα; Μόλις ανοίξετε το στόμα σας, θα μπερδεύετε τον κόσμο γύρω σας. Ο ανάδρομος ερμής ξεκινά την πορεία τους στις 4 Οκτωβρίου και από τις 10 έως τις 25 του μήνα θα γυρίσει στο ζωδιο σας. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας. Σαν να μην έφτανε αυτό, θα υπάρξει μία θυμωμένη σεληνιακή έκλειψη στον τομέα των σχέσεών σας στις 8 Οκτωβρίου. Αν είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση, τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τα θέματα της σχέσης που σας απασχολούν.

σκορπιος

Η ανάδρομη πορεία του ερμή ξεκινά στο ζωδιο σας στις 4 Οκτωβρίου, αλλά στις 10 του μηνός, όπου θα γυρίσει στον 12ο οικο σας, θα παρατηρήσετε πως πρέπει να μείνετε μόνοι για να λύσετε ένα πρόβλημα στη σχέση σας. Το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένοι μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, καθώς θα χρειαστεί να πάρετε μία σοβαρή απόφαση για την κατάσταση της σχέσης. Ευτυχώς, η υποστηρικτική ηλιακή έκλειψη στο ζωδιο σας στις 23 του μηνός, σηματοδοτεί πως είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε νέα πορεία. Η σχέση από εδώ και πέρα θα ενισχυθεί, ειδικά από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, χάρη στην αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζωδιο σας. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί και ο μαγνητισμός σας θα φτάσει στα ύψη!

τοξοτης

Ο ερωτας δεν θα είναι τόσο εύκολος για εσάς αυτό το φθινόπωρο. Η έντονη σεληνιακή έκλειψη στον ρομαντικό σας τομέα στις 8 Οκτωβρίου, ίσως δείχνει το τέλος μίας σχέσης. Αν βγαίνετε με κάποιον εδώ και λίγο καιρό, ίσως συνειδητοποιήσετε πως η σχέση δεν πάει πουθενά. Δυστυχώς, ο χωρισμός δεν θα είναι ομαλός. Βάλτε τα δυνατά σας για να λήξει όσο πιο ομαλά γίνεται. Τα πράγματα πρόκειται να βελτιωθούν από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, και ίσως προσελκύσετε έναν νέο έρωτα στη ζωή σας. Θα νιώσετε επίσης ευτυχία και αισιοδοξία μετά τις 21 Νοεμβρίου χάρη στην νεα σεληνη στο ζωδιο σας. Μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, θα είστε σε μία καινούρια σχέση. Ή αν είστε ακόμα με το ίδιο άτομο, η σχέση θα έχει γίνει σαν καινούρια.

αιγοκερως

Θα πάρετε φωτιά από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, χάρη στον αρη που θα περάσει στο ζωδιο σας για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, ο αρης στον αιγοκερω θα ενισχύει στην σεξουαλική σας ορμή και την αυτοπεποίθησή σας. Θα κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας σταθερά και δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην γήινη γοητεία σας! Η πανσεληνος στον ρομαντικό σας τομέα στις 6 Νοεμβρίου, θα κάνει τα ερωτικά σας ακόμα πιο συναρπαστικά. Μία νέα σχέση θα αποκτήσει βάθος, σωματικά και συναισθηματικά.

υδροχοος

Όπως πάντα, η ερωτική σας ζωή θα μπερδευτεί με τον ανάδρομο ερμή. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ερμής κυβερνά τον τομέα του πραγματικού σας έρωτα. Αν το γνωρίζετε αυτό θα μπορέσετε να ξέρετε που και πως επηρεάζει η ανάδρομη φάση του ερμή εσάς και τον συντροφο σας. Ο ερμής θα είναι αναδρομος από τις 4 έως τις 25 Οκτωβρίου, και αυτή τη περίοδο σηματοδοτείτε κακή επικοινωνία και διαφωνίες. Αν είστε ελεύθεροι, από τις 16 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου είναι η καλύτερη περίοδος για να βρείτε τον έρωτα επεκτείνοντας τους κοινωνικούς σας ορίζοντες! Γίνετε μέλη σε μία νέα ομάδα. Ίσως επίσης αποφασίσετε να ψάξετε τον ερωτα στο ίντερνετ.

ιχθυες

Είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση; Θα υπάρξει κακή επικοινωνία με τον συντροφο σας από τις 4 έως τις 25 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, θα αφορά ένα οικονομικό ζήτημα. Πως μοιράζεστε τα έξοδα; Ποιος πληρώνει τι; Αυτά τα ερωτήματα και άλλα τόσα θα χρειαστούν απαντήσεις. Τα καλά νέα είναι πως αν πάρετε μία βαθιά αναπνοή θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Αρχικά όμως θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές. Ελεύθεροι; Η καλύτερη ευκαιρία σας για έρωτα είναι μετά τις 10 Δεκεμβρίου. Αξίζει την αναμονή!!!

Πηγή

Να γιατί οι Σύροι πρόσφυγες έχουν smartphones (και δεν είναι αυτό που νομίζεις)

Κόβει το χαρτί κουζίνας στα δύο και το βρέχει με ξύδι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά ιδιοφυές!