in

Ζώδια Παρασκευής!

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ευνοεί ελεύθερους επαγγελματίες και ό,τι έχει σχέση με εμπόριο. Η επιμονή και η αποφασιστικότητά σας θα σας ανταμείψουν και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάποιες κινήσεις ματ που θα αυξήσουν τα έσοδά σας και τη φήμη σας. Δώστε έμφαση στην ποιότητα, ώστε να κερδίσετε το κοινό και να το κρατήσετε για αρκετό διάστημα κοντά σας.

Είστε αρκετά αφηρημένοι σήμερα με έντονες τάσεις φυγής και ονειροπόλησης. Ο συναισθηματισμός σας είναι έντονος εξαιτίας των επιρροών Σελήνης και Ουρανού και καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να τον περιορίσετε. Αξιοποιείστε τον εποικοδομητικά. Αποφύγετε τις εντάσεις με το ταίρι σας. Δεν θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφροδίτη και Κρόνος ενισχύουν τον επαγγελματικό τομέα και σε συνδυασμό με τις επιχειρηματικές σας ικανότητες έχετε πολλές προοπτικές για θετικές εξελίξεις και αύξηση του εισοδήματός σας. Αν ασχολείστε με αγοραπωλησίες ακινήτων ή γης, είναι μια καλή στιγμή για να πετύχετε μια προσοδοφόρα συμφωνία. Νομικά ζητήματα που σας απασχολούν θα έχουν τις εξελίξεις που θα θέλατε, αρκεί να μην τσιγκουνευτείτε κάποια χρήματα που θα πρέπει να διαθέσετε.

Είστε αρκετά δημοφιλείς, σήμερα όμως, θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσα από καινούριες γνωριμίες να διευρύνετε ακόμα περισσότερο τον κύκλο σας. Μια αναπάντεχη συνάντηση θα σας βάλει σε σκέψεις και μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στη σχέση σας. Ειδικά αν υπάρχουν ήδη κάποια σύννεφα, οι πιθανότητες να δώσετε ένα τέλος στο δεσμό σας είναι πολλές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα και κατά πάσα πιθανότητα, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας με μεγάλη ευκολία και αρκετή επιτυχία. Βάλτε μια σειρά στις υποχρεώσεις σας ώστε να μην ξεχάσετε κάτι σημαντικό και περιορίστε τις επαφές σας με άτομα που είναι σκέτη φύρα. Η σωστή επιλογή συνεργατών μπορεί να σας απογειώσει.

Έπειτα από μια ταραχή σχετικά με την υγεία σας, βλέπετε πλέον τη ζωή μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία καθώς διαπιστώνετε πως όλο αυτό το ζόρι και η πίεση που σας καταβάλλει είναι εντελώς καταστροφικό για τον οργανισμό σας κι αποφασίζετε να μην παίρνετε τόσο βαριά όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Πλέον βάζετε σε προτεραιότητα τη ζωή σας και τη διασφάλιση της υγείας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αποφασίσει να παίρνετε περισσότερες πρωτοβουλίες και να μην αφήνεστε στο έλεος των καταστάσεων, αλλά να τις φέρνετε στα δικά σας μέτρα και σταθμά, οπότε είναι στο χέρι σας να αυξήσετε τη δημοτικότητα και τα έσοδά σας. Οι επαφές σας με κόσμο που προωθεί τις ιδέες σας θα ανοίξει καινούριες πόρτες για αρκετά μεγάλο διάστημα. Επαγγέλματα που ευνοούνται είναι σύμβουλοι επιχειρήσεων, και όσοι εργάζονται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων.

Αν έχετε μπουχτίσει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θέλετε να κάνετε κάτι έξω από τα καθιερωμένα, δεν έχετε παρά να το επιδιώξετε. Αν δεν βρίσκετε την κατάλληλη παρέα, ίσως ήρθε η στιγμή να αλλάξετε παρέες και να βρείτε άτομα που θα είστε στο ίδιο μήκος κύματος, ώστε να μη σκυλοβαριέστε όταν βγαίνετε έξω κάνοντας συνεχώς τα ίδια, πηγαίνοντας στα ίδια στέκια, κλπ.

ΛΕΩΝ

Σας δίνεται η ευκαιρία σήμερα μέσα από σωστούς χειρισμούς να ενισχύσετε τα οικονομικά σας και να βελτιώσετε αρκετά το βιωτικό σας επίπεδο. Αν εντείνετε τις προσπάθειές σας, θα καταφέρετε να μπείτε σε μια πορεία που κατά κύριο λόγο προβλέπεται ανοδική. Είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι, κάτι που σας ωθεί στην εφαρμογή των στόχων σας δίχως να έχετε καμία αμφιβολία για την επιτυχία σας.

Η αναισθησία ορισμένων από το περιβάλλον σας θα σας προκαλέσει μεγάλη οργή και απογοήτευση και είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει και τη σχέση με το σύντροφό σας αν σχετίζεται με τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Κάποιες συμπεριφορές τις θεωρείτε απαράδεκτες και δεν σκοπεύετε να τη χαρίσετε σε κανέναν αυτή τη φορά. Έντονες συγκρούσεις έρχονται στο προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφασίστε τι θέλετε και κάντε το πράξη. Η μέρα ευνοεί τους τολμηρούς και όσους έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος. Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων έχουν εμμονές με το παρελθόν, ξεπεράστε τις όσο είναι καιρός και τρέξτε να προλάβετε τη ζωή που σας προσπερνά. Οικονομικά είστε σε μια κατάσταση σκοτσέζικο ντους, αλλά θα είναι κάτι παροδικό.

Έχετε αλλάξει τακτικές και συμπεριφορά απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα και είναι κάτι που προκαλεί μεγάλη χαρά και σιγουριά καθώς επικρατεί μια αρμονική κατάσταση ανάμεσά σας. Αξιοποιήστε τη μέρα εκφράζοντας την αγάπη σας με λόγια και με πράξεις. Η Αφροδίτη ευνοεί τον τομέα της οικογένειας και θα δώσετε αλλά και θα πάρετε χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Αν ξεκινάτε μια νέα συνεργασία, διευκρινίστε από την αρχή τους οικονομικούς όρους στους μελλοντικούς σας συνεργάτες και μην αφήνετε πράγματα στον αέρα με τη λογική ό, τι εννοούνται, γιατί θα βρεθείτε σύντομα προ απροόπτου, αλλά θα είναι αργά για να αλλάξετε τα δεδομένα. Όσο πιο ξεκάθαροι είστε στα λόγια σας, τόσο ελαττώνονται οι πιθανότητες αποτυχίας.

Για εσάς τους Ζυγούς έχει περισσότερη αξία ο χαρακτήρας του συντρόφου σας, παρά η εξωτερική εμφάνιση κι αυτό που αναζητάτε δεν το βρίσκετε εύκολα καθώς πέφτετε κάθε τρεις και λίγο σε περιπτώσεις που μπορεί να είναι απ’ έξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα. Σήμερα, θα συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά θα θέλετε να το απορρίψετε εξαιτίας της εξωτερικής ομορφιάς του. Μην τσουβαλιάζετε τους πάντες. Υπάρχουν πάντα κι οι εξαιρέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας δίνεται σήμερα η ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ξεκινώντας μια καινούρια συνεργασία, αλλά υπάρχει πιθανότητα να την απορρίψετε, μόνο και μόνο επειδή είστε απογοητευμένοι και έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας απέναντι στους άλλους. Αν δείτε αντικειμενικά τα γεγονότα απομονώνοντάς τα δίχως να επηρεάζεστε (όσο είναι εφικτό) από το παρελθόν, θα διαπιστώσετε πως έχετε γίνει καχύποπτοι με τους πάντες, κάτι που δεν σας ωφελεί και πολύ τελικά.

Κάποια χαρά θα πάρετε από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα θέλετε να τη μοιραστείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλέστε φίλους και συγγενείς που θα χαρούν με την ευτυχία σας και αποφύγετε άτομα που ξέρετε εκ των προτέρων πως θα σας επηρεάσουν με την αρνητική τους ενέργεια. Κρατήστε ειδικά σήμερα κοντά σας αυτούς που πραγματικά το αξίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειές σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας καθώς έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος που θα πρέπει να τον αναπληρώσετε. Κάντε τις απαραίτητες επαφές δίχως να σκαλώνετε στο ενδεχόμενο της απόρριψης και επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες που είναι αρκετά ανεπτυγμένες. Δεν έχετε λόγους να ανησυχείτε για κάτι σημαντικό και θα πρέπει να επωφεληθείτε από την ηρεμία που επικρατεί γύρω σας.

Αν ακολουθείτε μία φαρμακευτική αγωγή, μην κάνετε πειραματισμούς κι ακούστε το γιατρό σας, ειδάλλως θα επιδεινωθεί η κατάστασή σας και θα φταίτε εσείς για αυτό. Αν για παράδειγμα παίρνετε αντιβίωση, μην τη σταματάτε επειδή θέλετε να βγείτε και να πιείτε αλκοόλ. Ή βγείτε δίχως να πιείτε, ή μη βγαίνετε και μείνετε στο σπίτι μέχρι να αναρρώσετε, ώστε να μην μπαίνετε και στον πειρασμό να χαλάσετε τη θεραπεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ασήμαντα γεγονότα που μπαίνουν εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων σας είναι ικανά να σας προκαλέσουν μεγάλο εκνευρισμό και καθώς είστε μες στη βιασύνη για να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας, ενδεχομένως να κρίνετε σκληρά τους συνεργάτες σας σε περίπτωση που δεν ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Ψυχραιμία και υπομονή είναι οι λέξεις κλειδιά.

Η στήριξη απέναντι σε ένα φιλικό σας πρόσωπο θα εκτιμηθεί πολύ. Ιδανική στιγμή για εποικοδομητικές συζητήσεις που θα φέρουν έναν αέρα αισιοδοξίας καθώς επίσης και για να ψυχαγωγηθείτε μέσα από κοινές δραστηριότητες που θα προκαλέσουν μια ευχάριστη διάθεση . Μουσική, κανένα κρασάκι και χορός θα συμβάλλουν ώστε να βγάλετε με περισσότερη ευκολία τα εσώψυχά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η απληστία και η υπερβολή θα σας προκαλέσουν προβλήματα σήμερα. Αν δεν ισορροπήσετε τις παράλογες ορέξεις σας με τη λογική, αυτά που θεωρείτε απολαυστικά και όμορφα, μπορεί κάλλιστα να μετατραπούν σε εφιάλτη αν σας φέρουν σε οικονομικό αδιέξοδο. Αν οι προσωπικές σας επαφές δεν πληρούν τις προσδοκίες σας, αλλάξτε παρέες. Μη βρίσκετε διέξοδο στο shopping therapy.

Ακούστε τις συμβουλές του συντρόφου σας αν σας προβληματίζει η εξωτερική σας εμφάνιση και μην κάνετε του κεφαλιού σας με διάφορους πειραματισμούς που χαλούν την αισθητική του. Αν κάτι δεν του αρέσει πάνω του, οφείλετε να το λάβετε σοβαρά υπόψη κι όχι να αδιαφορήσετε. Εκτός από την προσωπική σας ικανοποίηση, σας ενδιαφέρει να αρέσετε και στο ταίρι σας. Ή όχι;..

ΙΧΘΥΣ

Θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι ανάλογο των γνώσεων και της εμπειρίας σας, αλλά δυσκολεύεστε αρκετά να βρείτε εργασία, οπότε ίσως πρέπει να ψάξετε προς μια διαφορετική κατεύθυνση, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε κάτι αρκετά προσοδοφόρο και να σας αρέσει κιόλας.Μη χάνετε χρόνο και χρήμα προσπαθώντας να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη πορεία.

Μια αναστάτωση θα τη νιώσετε συναντώντας έπειτα από καιρό ένα πρώην αίσθημα, παρ’ όλο που είστε πλέον κατασταλαγμένοι και σίγουροι για τις επιλογές σας. Προφανώς και θα είναι παροδικό όλο αυτό το αντάριασμα, οπότε μην δίνετε περισσότερη έκταση από όση αξίζει. Μια αναδρομή στο παρελθόν, θα σας επαναφέρει στα λογικά σας.

Πηγή

ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ – 14 selfies που δεν θα έπρεπε να δημοσιευθούν στο facebook! Η τελευταία θα σας αηδιάσει (PICS)

50 παράξενες φωτογραφίες που εντυπωσιάζουν αυτή την στιγμή.