in

Η Καινούργιου όπως δεν την είδατε ποτέ: Χωρίς τρέσες, χωρίς μακιγιάζ, με το σουτιέν

Για πολλά χρόνια ακούγονται για εκείνη διάφορα σχόλια, τα οποία σπανίως έχουν να κάνουν με την τηλεοπτική της αξία και κατά πόσο καταφέρνει κάτι καλά ή όχι και στέκονται όλοι στο πόσο περιποιείται την εξωτερική της εμφάνιση. Η ίδια βέβαια τελευταία το διαχειρίζεται πολύ καλά, αφού δεν έχει κανένα θέμα να τσαλακωθεί, να αυτοσαρκαστεί και να κράξει τον ίδιο της τον εαυτό.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχουν αυξηθεί οι φορές που αποφασίζει να μας δείξει έναν άλλο εαυτό από αυτόν που μας έχει συνηθίσει από την πρώτη στιγμή. Έναν εαυτό λιγότερο σκαλωμένο με την εμφάνιση, σαφώς λιγότερο περιποιημένη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Το δήλωσε και η ίδια πρόσφατα ότι με την απώλεια των κιλών της νιώθει άνετα με το σώμα της.

Αυτό πάνω κάτω δήλωσε και σε συνέντευξη της στο Down Town. «Τώρα κι εγώ νιώθω υπέροχα με τον καθρέφτη. Μια περίοδο όμως, στην εφηβεία μου, που άργησα και να την περάσω, δεν ξέσπασα. Δεν αγαπούσα εμένα. Δεν αγαπούσα την εικόνα μου και τον εαυτό μου. Δεν φταίγανε οι γονείς μου, εγώ ή το περιβάλλον. Είχα κιλά, δεν ήμουν στις όμορφες του σχολείου, δεν πρόσεχα εμένα. Το κατανοώ τώρα… Από κει και πέρα, μ’ αρέσουν τα ψηλά τακούνια, τα αξεσουάρ και τα’ στενά θηλυκά φορέματα που πιστεύω πως με κολακεύουν κιόλας. Δεν ζω, όμως, με στενό φόρεμα και πάνω στα ψηλά τακούνια είκοσι τέσσερις ώρες το 24ωρο. Τα ‘χω καταρρίψει τα περισσότερα. Έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου! Τα ‘χω κάψει, τα ‘χω χάσει στο παρελθόν και τώρα, ναι, ασχολούμαι υπερβολικά με αυτά. Μελλοντικά, όμως, μπορεί να αλλάξω. Προς το παρόν, νιώθω ωραία έτσι!»

h-kainourgiou-opos-d__1

Για να λέμε και την γνώμη μας δεν νομίζουμε ότι δεν υπάρχει makeup (τουλάχιστον) στην φωτογραφία αυτή….

Δείτε την χωρίς makeup και χωρίς τρέσες….και θα καταλάβετε..

download

ΣAΛOΣ απo δημoσίευμα πoυ δίνει τρεις μήνες ζωής στoν Μάικλ Ντάγκλας! (ΦΩΤO)

Αναρωτιέσαι αν σε αγαπάει; Χρειάζεσαι μόνο αυτή την ένδειξη