Η Οδική Ασφάλεια πρέπει να είναι η πρώτη μας Προτεραιότητα. Δείτε γιατί δεν πρέπει να Αγνοούμε ΠΟΤΕ τις Διπλές Γραμμές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κώδικας και τα σήματα οδικής κυκλοφορίας υπάρχουν για ένα λόγο: για να προστατεύουν τους οδηγούς και να αποτρέπουν τα ατυχήματα. Αν δεν ακολουθούμε τους κανόνες, δυστυχώς καταλήγουμε να τραυματίζουμε τους άλλους και τους εαυτούς μας.

Όταν ο οδηγός αυτού του Mitsubishi Adventure αγνόησε τις διπλές γραμμές, τα πράγματα πήραν μια πολύ άσχημη τροπή. Το παρακάτω βίντεο το δημοσίευσε στο Facebook o Roman Nuki Santos, προέρχεται από κάποιον με το όνομα Leo Kimbungan και είναι τραβηγμένο στον αυτοκινητόδρομο Marcos Highway στην πόλη Baguio στις Φιλιππίνες.

Στην μέση του δρόμου υπάρχουν δύο κίτρινες γραμμές, που σημαίνει ότι ΔΕΝ επιτρέπεται η προσπέραση.

Το αυτοκίνητο πήγαινε πίσω από κάποια άλλα σχετικά αργά, ενώ στη διπλανή λωρίδα έτρεχε μια μηχανή. Όλα καλά μέχρι εδώ, αφού ο δρόμος είναι διπλής κυκλοφορίας.

Μέχρι που ξαφνικά το Mitsubishi Adventure αποφάσισε να κάνει προσπέραση και χτύπησε μετωπιαία τη μηχανή. Ο οδηγός της μηχανής έπεσε αμέσως στο δρόμο με δύναμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ευτυχώς ζει, αλλά έχει πάθει κάταγμα ανοιχτού βραχίονα στο χέρι λόγω του ατυχήματος. Ευχόμαστε να γίνει σύντομα καλά.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Credit: elitereaders.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσοχή: Δείτε τι σημαίνει όταν η γλώσσα σας έχει μια λευκή απόχρωση

Λευκή γλώσσα: Μάθετε τα αίτια του παράξενου φαινομένου Όταν η γλώσσα παίρνει ένα λευκό χρώμα, τότε το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για μια επίστρωση...

Χρήσιμα και φυσικά γιατροσόφια της γιαγιάς

Μια ενδιαφέρον λίστα από γιατροσόφια της γιαγιάς… Για χτύπημα στο κεφάλι βάζουμε βούτυρο όχι πάγο. Βρεγμένη μπατονέτα με πιπέρι στο αυτί για τον πονόδοντο. Σε ένα λίτρο...

Έβαλε σε μια Κάλτσα μερικά φύλλα από ΑΥΤΟ το Φυτό και την έριξε στο Πλυντήριο. Το Αποτέλεσμα; Θα σας εκπλήξει!

Πιθανώς να μην υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που να γνωρίζουν τον κισσό, το αειθαλές αναρρηχητικό φυτό που συναντάται σε τοίχους κτιρίων ή σε...
close