in

Η νέα έξυπνη εφαρμογή για κινητό, που σας βοηθά να μη χάνετε το παιδί σας στην παραλία

Η έξυπνη εφαρμογή – την οποία μπορεί να προμηθευτεί κάποιος με την αγορά γνωστού αντηλιακού – περιλαμβάνει ένα βραχιολάκι πομπό και ένα ειδικό ηλεκτρονικού ραντάρ, το οποίο σας βοηθά να ελέγχετε το παιδί σας στην παραλία από το κινητό σας, ώστε να μην απομακρυνθεί και το χάσετε.

exupnh efarmogh1

exupnh efarmogh2

Το application «Sun Band,»είναι κατάλληλο για smarthphones, i-phones και tablets περιλαμβάνει ένα βραχιόλι, το οποίο μπορείτε να τυλίξετε γύρω από τον καρπό του παιδιού σας, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στην ηλεκτρονική σας συσκευή και να ορίσετε εσείς την περίμετρο γύρω από εσάς, μέσα στην οποία το παιδί σας είναι ασφαλές.

Ετσι ένας ειδικός ηχητικός συναγερμός θα σας ειδοποιήσει εάν το παιδί σας πλησιάζει προς τη θάλασσα χωρίς να το βλέπετε, ή εάν απομακρύνεται σε μεγάλη απόσταση από εσάς, με κίνδυνο να το χάσετε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Η διαφήμιση έγινε σε περιοδικά του Ρίου ντε Τζνέιρο και σε περιορισμένα αντίτυπα τον περασμένο Απρίλιο, ενώ στις ενδείξεις της εφαρμογής έγραφε ότι το βραχιόλι είναι «ανθεκτικό στην υγρασία» και επαναχρησιμοποιήσιμο.
Για όσους τους πέφτει μακριά το Ρίο και δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το περιοδικό, υπάρχει πάντα και ο παραδοσιακός τρόπος ….με το λουρί!
Πηγή

Μαμά, πώς γίνονται τα παιδιά; – Το παιδικό βιβλίο του 1975 που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία!

Βουτάει ένα πιάτο μέσα στο νερό και το σέρνει σιγά-σιγά. Ξαφνικά ένα περίεργο φαινόμενο ξεκινά…